| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Та які там гроші... Кисель(кучма-ющ-яник)-ТВ сказало "Юля воровка!!!" ще в 2000 році. Все, це і є докази! Кисель-Телевізор є достатнім доказом
Безапеляційно. Яка там істина, кому вона потрібна? кліймити косату та й усе! Просто так кліймити. Хто всравсь? - Юля! Все, оце і є докази... Достатні та беззаперечні!![]()
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
І пох. на суди, на виконавчу службу ( що вилучила все її майно). На ВСЕ всім пох. Бо всі так кажуть - Юля воровка!
Раз всі кажуть що воровка, значить воровка, стопудово. Ну а як же інакше? Всі вони однакові! Юля воровка, все, баста!
Скажу таке: я в цій гілці пишу не для одної персони, а для загалу. Мені приємно бути одної думки з чималою кількістю людей, яких я стадом не вважаю, бо то є громадянське суспільство.
Та й той хто поки в стаді, таки має можливості стати особистістю. Це діагноз, але поки ще не вирок- принаймні до найближчих виборів.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks