| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855
Главный вопрос- зачем покупают)))))
Та я готова і прийняти)))
Даш, я же ж не на місяці живу. Тут, в Дніпрі, на Калиновій. Я теж викручуюсь і доволі напружено (без перебільшення) працюю, аби мати те, що я маю. Ба більше: я вмію і готова важко працювати, але... не на стабільність. Я не хочу стабільності - надто в звичному нам розумінні. Я хочу позитивних зрушень)) і поки будуть перспективи, що бодай мої діти житимуть краще, а не стабільно, я буду докладати зусиль для їх наближення. Нехай це звучить пафосно))) Проте, я ілюзій не мала і не маю.
Мій внесок не обмежується кільома днями на майдані і кількома тисячами пожертв - я готова працювати, заощаджувати, дивитись правді в очі. Я в усьому прагну починати з себе. Так моєму сумлінню спокійніше)
І мене якось менше за все турбують ті 450, яких тут називають в усьому винними) Україна - значно більша ніж кількатисячна верхівка.,
ото варто було горбатитись, щоб навіть і не знати прізвища![]()
истина как всегда где-то посередине
хотя куму доверяю)))) тем более, что он сам добровольцем пошел при том. что дома двое детей и младшему 1.8года. Он пришел домой грустный, потому что как он сказал: Я не в такую армию добровольцем шел, чтобы там командиров посылали, бухали(кум не пьющий) и траву курили. Он, правда, человек творческий (актер театра), может поэтому так все грустно в его глазах. Пришел домой в субботу, а в понедельник его опять вызвали((((
Ира надо сначала сказать горбатиться? Вместо того , чтоб назвать фамилию, ты иногда сначала любишь обосрать собеседника , а потом отвечать на вопрос и тыры пыры не спрыймайте на свой счет
Вы прям всегда такая белая и на конк
И я говорила собрать женщин и выступить с протестом по тому же телевизору, а не к кому и куда написать и обратиться,
Боже збав)
В чому моя білість?? Я така, яка є. І я не біла - однозначно))))
Ти працювала на виборах на одну з політичних сил. І не з любові виключно до цієї політсили) Це ж не секретна інфа, правда ж??
Норми демократії передбачають в т.ч. і виконання наказів виборців обрании ним депутатами. Це, звісно, більш геморойно і менш красиво, ніж помітингувати в телевізорі, проте більш законно....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks