| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Если сократить аппарат наполовину и увеличть ЗП -то пойдут и безнесовые. В США работать на гослужбе-чуть не мечта. Не нужно ничего выдумать. Скопируйте хоть точно. Люстрация не обязательно-найти и посадить. Архивы КГБ с 1992 года открыть и всех по списку кто работал в госструктурах уволить и не допускать к власти.Так уже делали в других странах.Не нужно украинский велосипед выдумывать.
а это уже тревожно
Підприємець, власник першого кримськотатарського телеканалу АТR Ленур Іслямов виявив бажання зайняти крісло віце-прем'єра в уряді "кремлівських маріонеток" у Криму.
Про це він повідомив на позачерговій другій сесії Курултаю кримськотатарського народу шостого скликання.
Іслямов зізнався, що він – громадянин Росії, але зараз зазнає утисків.
"Я – патріот кримськотатарського народу. І якщо ви скажете, щоб я був віце-прем'єром, я буду захищати ваші інтереси, якщо ні – не стану. У мене немає політичних амбіцій, а лише завдання вижити, зберегти ваші підприємства і захистити кримськотатарський народ", – сказав він.
На промову Іслямова присутні відповіли бурхливими оплесками.
тут ранее писали о соевом шоколаде от Порошенко. лецитин там соевый, но это не существенно, лецитина в шоколаде совсем немного.
шоколад не соевый, а жировой. какао масло заменено комбижиром.
а комбижир гораздо хуже сои.
единственный +, конфеты стали немного дешевле.
вместо сахара применяются сахарозаменители, которые подстегивают желание есть таких конфеток побольше.
вытеснение натуральных компонентов происходило постепенно, чтобы народ привыкал потихоньку.
вот так будет и во всем остальном. по аналогии.
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks