Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я так понял Путин "открылся"? Попытка одновременно продавить вместе с президентскими выборами местечковые референдумы в Донецке, Харькове, Луганске? Законные не законные, роли не играет. Сейчас митинги с требованием от Облсоветов таких референдумов, и "раскачивание лодки". А там как ситуация сложится. Так что-ли?
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.
Путин не спешит. Примеряет мантию отца народов.Я так понял Путин "открылся"?
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
я выше ответила на пост Исс (не буду повторяться)
А как на счет севаса? http://forum.sevastopol.info/viewtop...?f=11&t=777777
Правда???? У кого там родственники?
Олександр Рудоманов
Сьогодні, 27 березня, у повітряному просторі України під керівництвом командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковника Юрія Байдака розпочалися навчання з органами військового управління та військовими частинами щодо управління застосуванням повітряного компоненту угруповань військ з виконанням практичних завдань.
Основною метою навчання є підготовка військових частин до виконання завдань, підвищення повітряного вишколу екіпажів авіації, практичних навичок особового складу зенітних ракетних, радіотехнічних підрозділів та підрозділів радіоелектронної боротьби.
До навчань залучаються органи управління Повітряних Сил Збройних Сил України, командні пункти, пункти наведення авіації, підрозділи радіотехнічних, зенітних ракетних військ, авіації, радіоелектронної боротьби, частини розвідки та військові частини армійської авіації, сили і засоби протиповітряної оборони Сухопутних військ Збройних Сил України.
Кто же его знает =)
Возможно Путин действительно хочет переждать или добавить страховку. С другой стороны, если наши правы насчет перемещений войск у границах - два месяца они там стоять не будут. А значит снова в части, плюс проблема с грядущей демобилизацией.
а хотело то што?
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
http://constitution.kremlin.ru/
Статья 62?
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
А нам з тобою своє робити (с)
Черговий збір для допомоги військовим.
Доєднуйтесь, за можливістю, будь ласка.
Деталі у приватні.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks