| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мама Катя - шарики суперские, а торт вообще круть. Торт правда такой будет или то я доверчивая?
є харчовий антиміль. У мене рік тому просто навал була цієї злобної комахи(( ледь вивела.
Ще пораджу липучки спеціальі вішати в шафи - вони не токсичні і на них летять і прилипать намертво самці, якщо не плутаю. А самки потім з горя самі летять до інших хат, мужиків шукати))
Ну я от люблю, щоб чисто.
І після варки м"яса, скажімо, або тушкування чогось у обсягах більших за половину кастрюльки, кришка таки забруднюється - розбираю і мию.
І ще: неправда, що не набирають кришка і клапан запахи. Набирають. Попри свою оюбов до скороварки, яка полегшує мені життя з вільняє час та місце, все ж мінуси існують.
з трубочками)) такими веселими, з тваринками, китичками )))))
аха)) з пивом![]()
тооорт.... а мне кусочек?))))
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Мама Катя, суперские шарики))) а торт вообще отпад !!!))) представляю как парням понравится!!! Сама бы от такого торта под стол съехала бы!))) супер задумка!
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks