правый сектор .
перед этим свобода.
это просто праздник какой то. провокаторы и сепаратисты. и саша этот сраный белый быдло .
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
правый сектор .
перед этим свобода.
это просто праздник какой то. провокаторы и сепаратисты. и саша этот сраный белый быдло .
Остановитесь (пока), мы потом их задушим, но не надо давать паскудам с рашки сейчас повод на штурм Украины! Вы что, одичали?
"Правитель має в себе влюбити. Якщо когось не можеш влюбити – маєш його купити. Не можеш купити – повинен убити".
мне нет.
я же спрашивала у тех, кому интересно. вам не интересно - ну ок, можно было и не сообщать. сообщили - тоже ок. ну надо было вам сообщить об этом в такой эмоциональной форме, имеете право. я прокомментировала - тоже имею право. корректно же прокомментировала, не только в рамках форума, а и вообще в рамках спокойного интернет-общения.
а то что этот комментарий у вас столько эмоций вызвал - разве это моя печаль? неа, не моя.
а стыдиться предлагаю за себя: вы зерна от плевел собственных эмоций не можете отделить, не я.![]()
Треба Юлі з Ярошем поспілкуватись. Негайно
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
И где Парубий?! Он же с ними контактировал...
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
почему раньше не говорили?
были запросы?
Олег Ляшко
Взяв на себе відповідальність бути переговорником між владою і буйними, Стримати радикально налаштованих людей від штурму Верховної Ради мені поки-що вдалося. Зараз конфлікт влади і буйних - на руку Москві. Водночас я розумію тих людей, які готові до штурму і підтримую їхні вимоги. Треба знайти компроміс. Зараз іду до Турчинова вирішувати питання.
свято.
просто свято. задача ПС - заштормити вибори, недовіра до влади, інші розваги .
все це фундамент для позиціювання на Сході відокремлення і створення своєї влади.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks