Вітаю, шановні наречені.
Мене звуть Андрій Лютий.
Я починаю діяльність ведучого весіль (тамади).
Досвід роботи у сфері розважальних заходів більше п'яти років, але весілля від початку до кінця проводити ще не доводилося.
Саме тому я готовий провести два весілля за символічну плату та ваші відгуки.
Мені 28 років. Маю козацьку зовнішність, заходи проводжу в українському стилі, одягнений в козацький одяг. Розмовляю на українській або на російській мові (як зручніше гостям).
Якщо зацікавила моя пропозиція, тоді ми зустрінемось, поспілкуємось і Ви задасте мені будь-які питання. Ця зустріч ні до чого не зобов'язує. Вже після маєте змогу визначитися та зателефонуєте мені, якщо бажаєте бачити своїм ведучим.
Я індівідуально складаю сценарій весілля за Вашими побажаннями. Ми визначимося з кожним пунктом сценарія, щоб цей день пройшов саме так, як Ви його бачите.
Я більше схиляюсь до сучасного, оригінального стилю проведення, та з радістю проведу і традиційні ритуали.
При необхідности допоможу з організацією інших частин весілля (вибір ресторану, віїздна церемонія, шоу-програма, салют).
Умови співпраці.
Я готовий з повною відповідальністю та підготовкою провести 2 весілля у строк до 30 червня.
За це символічна ціна 500 грн. + ваші правдиві відгуки, фото та відеоматеріали.
До моїх послуг не входить музичний супровід. Тому ви можете самостійно вийняти ді-джея з апаратурою, або я Вам когось пораджу.
Звертайтеся за телефоном (067)630-93-42,
або пишіть у ВКонтактє http://vk.com/kozakshow
![]()
Bookmarks