| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На кордоні з Харківською, Донецькою, Луганською областями зосереджені російські війська і військова техніка
Як повідомив кореспонденту Еспресо.TV заступник керівника оперативної групи Схід Державної прикордонної служби України Олександр Жданенко, війська і техніка розташувалися на відстані 20-30 км від кордону.
За його словами, у разі, якщо російські військові перетнуть кордон, прикордонники будуть діяти згідно із законодавством України, а саме захищати територіальну цілісність України.
На питання, чому вони не діяли так в Криму, Жданенко зазначив: «Не було наказу»
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
США припиняє дипломатичні відносини з Сирією
http://espreso.tv/new/2014/03/18/ssh...yny_z_syriyeyu
интересно...
Зазывают пророssийские. Людей не хватает. кто-то хочет? http://www.0629.com.ua/job/vacancy/full/478074
Сраный обязательно было писать? Или без хамства не в состоянии свою мысль домести? Ты гопник, что ли? И при чем тут сотня убитых на майдане? Это были ваши внутренние разборки. Украинцы не сдаются, говоришь? Это правда. Трудно не сдаться , когда никак воевать не можешь начать. А к чему вы стремились - наверное вы и сами уже не в курсе. Скинули одного, выбрали другого, теперь хотите и его скинуть. Вы бы там разобрались бы с перетрубациями во власти. Вояки.
Не упустите свой шанс помочь человечеству здесь и сейчас!
можливо. але мені здається якби турчинов висловився путіну "дайте нам 24 години покинути крим" - він би пішов на зустріч.. показуючи ЕС свій "жест доброй воли".. дозволив же щоб наш якийсь кукурузник десь там політав ))))
ну чому..там же були гойдалки іде НАТО чи ні... не домовились..
Короче люди, не знаю как вам, а мне этот онанизм надоел. Я считаю, что надо пальнуть по этим оккупантам и посмотреть на реакцию. Война так война, а там глядишь НАТО подтянется и пипец этому Путлеру![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks