Ирчик, не нагнетайте обстановку
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Британець. Чесно скажу - по молодості траплялось:_ іноді на нього находило щось і він гадив під батареюАле потім перестав туди пролазити - і все, мов рукою зняло)) Він з трьох найбільш дисциплінований.
Спасибі! вам і тим кого пропустила - я не навмисне. Просто дуже багато дописів і подій. Такий сумний ДН виходить.
Мрія!Дуже хочу. дуже-дуже хочу в Грузію. Ще кілька місяців тому розглядала варіант заздалегідь запланувати, щоб було бюджетно і максимально цікаво. Але, здається, цього року не до відпочинку буде
Я не нагнітаю. Джерела з МВС (головного) говорять, що ймовірність - шалено висока.
Не для того, об панікувати, пишу. А щоб мобілізувати.
У меня тоже британец, воспитанный кот, не гадит где попало. То все от воспитания зависит![]()
а через месяц на киевском форуме можно будет прочесть:
а с Глебом хорошо что обошлось.Всем привет!
А чего так злится по поводу перехода Днепропетровскав РФ? Ведь это давно было известно. Да, очень больно, да - противно. Но злость - к чему? Мы все равно ничего не можем изменить((( Раз они там почти все счастливы, то надо отпустить их с МИРОМ. Как бы не тяжело это было осознавать. ИМХО.
Востаннє редагував Agr@ell: 18.03.2014 о 16:12
Ну, это ожидаемый ппц, конечно...
А какова теперь судьба Арабатской стрелки, интересно?..
Блин, пропустила выступление Пу..
Вас почитала- расстроилась![]()
"знаеш почему мусульмане не победимы? русские братья на словах, а мусульмане на деле и по крови. у мусульма все через кровь и родство и месть. и никогда мусульмане не прощали обид. украинская власть пыталась отобрать наши земли в крыму, но нечего не получилось. ты думаешь русские смогут? в Чечне не смогли. мы им еще 1736 год не простили и ссылки в 44м. турция будет помогать а мы будем резать их как поршивых собак. аллах справедлив" (с)
(орфография и пунктуация автора)
Тут как бы опять к вопросу - каждый слышит свое. Этот из тех, кто уверен, что русские придут, отберут землю и сошлют в Сибирь.
Ірчик, з Днем народження!!!
Здоров'я, щастя, мирного неба та творчих успіхів у всіх твоіх справах!
![]()
Кобзону пофіг на те, що його позбавлять почесного звання. "Мене це засмучує, але не трагічно"
Він також заборонив виконувати гімн Дніпропетровська не у його виконанні - "Є гімн, який створили Мовсесян, Рождественський та Кобзон про це місто. Ми категорично проти, щоб він звучав в іншому виконанні. Нехай придумують новий нацистський гімн. "Ще не вмерла Україна!" або ще який-небудь".
Факт дня:
"70% россиян хотят видеть Аляску в составе России.
80% готовы за нее воевать.
90% не могут показать на карте, где она находится."
![]()
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks