| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
у солидола спец. запах, и вязкость другая, он даже на солнце не засыхает, а любая мазь засохнет.. но минус ! он течет, подмазывать надо часто.. может видели на разных деталюшках черная или коричневая пастообразная масляная смесь, например велосипед, там часто смазывают "звездочку" и т.д., на рынке его полно http://prom.ua/Kupit-solidol.html вот так выглядит примерно
PS спасибо за идею! пусть муравьи вязнут )) а то атаковали мою алычу, устроили там кубло ))
Сею весной, для красоты, вместе с бархатцами, т.е. рано)))...на этой неделе планирую сеять.
Для посева в качестве сидерата, сеяла в августе, как и рекомендуют...только жалко стало рубить, вот и выросло то, что на фото
Кстати, фото от 7 ноября (!)...жаль не сфоткала, когда календула под снегом зелененькая была))
Колеусы. Клематисы. ЛАВАНДА. Удобрения РОЗЫ
ХостыЛилейникиТысячелистникиФлоксы, грунт универсальный 60л, торф, кора
Солидол продается в Эпицентре. Календула росла у меня самосевом по помидорам- ни от чего не помогала! Только для глаз отрада.
хм,тогда они могут перелезть на другое место, все ведь не обмазать...
![]()
уже кипяток в норы лила, толку никакого, как то в ютубе видео видела, как оловом заливают, так это даже искусство , тоже захотелось такую штучку, но где взять столько олово, и что делать если котакомбы на клумбе, там такие котакомбы надо рыть ...
https://www.youtube.com/watch?v=dN-hdqlOmww
https://www.youtube.com/watch?v=P8IVWDSqt-M
эх, красотень ..
хорошо что не термиты https://www.youtube.com/watch?v=dN-hdqlOmww![]()
мою рассаду (стадия первых семядолей), по-моему, что-то грызёт...
некоторые листики покучерявились (огурец, томат).
что делать?
вообще столько мороки с этой рассадой...
Пані і Панове, моє шануваня!Дуже давно був на міському сайті, але зараз, в межах своєї компетенціії звичайно, постараюсь декому щось та порадити:
1.Сливову або вишневу поросль ніхто цілком не виведе допоки не знищить самі маточні дерева.Знищити - значить не просто спиляти, а й зробити їх неживими.Кореневласні вишня та слива рано чи пізно дають цілий порослевий ліс, отже добре подумайте чи садити порослеві дерева.Після цих культур за здатністю до утворення порослі йдуть груша та алича, але у них кількість порослі зазвичай незрівняно менша.Знищити дерево доволі просто- необхідно свіжоспиляний зріз помастити нерозведеним неселективним гербіцидом(Ураган, Раундап і т ін.).Кількість обробок залежить від розмірів дерева та його загального стану.Поросль також слід позрізати й змастити.
2.Маю вже багато років сортовий ревінь.Сорт називається Крупночерешковий.Всі хто його смакував були у захваті.Свого часу, коли ще була "жива" Дніпропетровсьеа овочева сортодільниця, роздобув його там і ні разу про це не пожалкував.Сортові особливості всіх культур повністю передаються ТІЛЬКИ при вегетативному розмноженні, у випадку з ревенем це поділ куща.Звичайно коефіцієнт розмноження дуже малий.Я минулого року привозив на дегустацію в Дніпропетровськ черешки свого ревеню, можливо хто читав відгуки.Для тих хто незнає- офіційні рекомендації по розмноженню ревеню, фактично зводяться до селекції нових сортів.Сіянці ревеню потрібно постійно вибраковувати за тими чи іншими ознаками(незадовільні смакові якості, дуже раннє викидання квітконосів та ін.) і, якщо поталанить, то залишиться хоч один екземпляр, але це вже буде ВАШ особистий сорт.Отже, хто хоче вирощувати ревінь з насіння- вра***те це! Найкращим терміном для садіння ревеню є осінь.
3.Сортовий фундук теж розмножується тільки вегетативно- відсадками або щепленням.В продажу буває дуже рідко, звичайно продають сіянці, але які б крупні горіхи вам не показували , знайте - в сіянця вони ніколи такими не будуть.Хоча перевірено на практиці - найсмачніші горіхи фундука приблизно середнього розміру.Найкрупніший світовий виробник, Туреччина, вирощує самі такі за розміром фундуки.Свого часу, на Дніпропетровській плодовоягідній сортодільниці за комплексом госпбіологічних ознак виділились 4 сорти: Грандіозний, Перемога 74, Дружба та Болградська новинка.Останній дуже врожайний та дуже смачний, притому що в нього середній за розміром горіх, а перший дуже гарний запилювач.Але розмноженням всіх вищезазначених сортів не займається ніхто - в мене руки не доходять, а більше навряд щоб у когось вони були.
Востаннє редагував Три В: 18.03.2014 о 00:59
ага, хочу самые первые-препервые в теплице попробовать
спасибо, уже читаю кучу всего. думала фитоверм дома есть - нету...
для перестраховки пока что марганцовочкой слабенькой запшикала. выживет - и хорошо. не выживет - буду знать, что мне только любоваться природой можно, чтобы не навредить)))))))))))))
Колеусы. Клематисы. ЛАВАНДА. Удобрения РОЗЫ
ХостыЛилейникиТысячелистникиФлоксы, грунт универсальный 60л, торф, кора
Три В, подскажите, а пни так можно уничтожить, без корчевания? - (пни от не только что спиленных деревьев, а прошлогодних, к примеру. корчевать их очень проблемно, они гигантские)
надо "сбрить" до живой древесины и намазать?
и интересно, как это скажется на растениях живых рядом (я насчёт врндных веществ в почве от распадающегося корня под воздействием гербицида)?
купила актофит сегодня. обработаю.
не с пересеять не хочу играться, куплю рассаду если что...
затраты на рассаду, начиная с семян, плюс торфотаблетки, плюс грунт и тара при пикировке - сильно не дёшево как-то. да еще и вот так могут её и съесть)))))))
в сезон высадки рассада же стои 2-5грн. за десяток (и с походом отдают)
Столько хлопот с этой рассадой. Я сама еще не растила, покупала рассадой помидоры, по 5 растюх перца острого и сладкого. Остальное сразу в грунт. Свое конечно позже появляется
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks