| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
сцуко, руств жжот... на дільниці йшли і повзли хворі... на милицях... тимошенко обіцяла обнести крим колючим дротом... донєцк, кстатє, негодує... хворий папа з ранку нервується - де же я буду галасавать?
пєсєц.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Порадовал канал УБР,показали пророссийские митингхарькове,одессе,луганске,николаеве,а в днепре-антивоенный ))))
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Респект болельщикам Спартака и ЦСКА (см. 8:29)
На сегодняшнем псевдореферендуме в Крыму не голосовало 99% крымских татар, а общая явка не превышает 30%.
Об этом заявил экс-глава Меджлиса крымскотатарского народа Мустафа Джемилев*, передает УНН.
http://forbes.ua/news/1367379-dzhemi...referendume-30
Остается только ожидать еще и этнические конфликты в Крыму(((
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks