| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
повторюся
правильно сделали
Сейчас оружие в руках наших вояк - это хлам железа повторюсь, надо воевать с Россией сейчас экономически, потому что воевать с Россией мы не в состоянии даже с мобилизацией, армия разворована, нет специалистов и воинов. Одни обезбашенные крикуны.
Яценюк сейчас правильно делает, что вводит санкции с Европой. Россия пока этого не понимает. Скоро поймет.
Не відмовилися.
Остаточне рішення щодо питання про військово-технічну допомогу Києву в США поки не прийнято.Про це повідомляє AFP з посиланням на співробітника міністерства оборони США, передає російська служба DW.
За неофіційним даними, влада США перевіряє можливість надання військової допомоги Україні, про яку попросила влада в Києві.
На даний час перевіряються й оцінюються ціла низка відповідних запитів, передає 14 березня AFP, посилаючись на високопоставленого співробітника Пентагона.
Два інших співробітники адміністрації США повідомили агентству, що остаточне рішення щодо цього питання ще не прийнято.
Одночасно співрозмовники агентства вказали, що Вашингтон задовольнить прохання Києва про постачання українським військовослужбовцем "сухих пайків".
Раніше видання The Wall Street Journal повідомило, що влада США відхилила запит Києва про надання військово-технічної допомоги, зокрема, постачання зброї та боєприпасів.
Российские му..ки перекопали Арабатскую стрелку
![]()
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Гуманитарная вражда между русским и украинским народами вновь преобразилась в кровавую.
Что бы кто не говорил, но в Донецке угрофины убили украинцев.
Поздравляю всех с началом бойни.
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks