Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 306 з 322 ПершаПерша ... 206256296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6436, показано з 6 101 по 6 120.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину.

Пара года (Тортуга) 2012
    Любимец публики 2013
    Секс символ 2013
    Проза года 2013
    Флудер года 2013
    Дописів
    8 729

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    сын барона мюнхаузена это не роль, это призвание

Дописів
    35 019

Типово

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/11/7018457/
    Генпрокуратура України розцінює як провокацію заяву екс-президента Віктора Януковича, зроблену 11 березня у Ростові-на-Дону.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

"Офіційна заява (…) Януковича, з якою він виступив у Ростові-на-Дону (…), розцінюється однозначно як провокація, спрямована на підтримку сепаратистських настроїв і розпалювання національної ворожнечі на території АР Крим та Південно-Східного регіону України", - сказано у заяві відомства.

Прес-служба ГПУ звернула увагу "на неадекватність і неприпустимість подібних заяв в умовах гострого громадянського конфлікту".

У відомстві нагадали, що під час виступу Янукович закликав солдатів та офіцерів Збройних Сил України не виконувати накази чинного керівництва і вчиняти непокору.

26 лютого, згідно з п.17 ч. 1 ст. 106 та ст. 112 Конституції України, обов’язки Верховного Головнокомандуючого ЗСУ перейняв в.о. президента України - голова Верховної Ради Олександр Турчинов, зазначили у ГПУ.

У Генпрокуратурі нагадали, що стосовно Януковича відкриті кримінальні провадження про перевищення ним повноважень та за масові вбивства активістів Майдану.

Також відкрито провадження за фактом захоплення Януковичем державної влади.

Крім цього, розслідується провадження про поширення указу № 90/2014 від 27.02.2014 р., яким Янукович намагався відновити свої повноваження через перенесення низки держустанов до Севастополя.

6 березня Інтерпол отримав запит від української влади на включення Януковича в список осіб, які мають бути арештовані.

"Таким чином, публічні обіцянки громадянина Януковича повернутися до Києва найближчим часом можуть бути сприйняті правоохоронними органами лише з огляду на його добровільну співпрацю зі слідством", - підкреслили у Генпрокуратурі.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Полковник Линч улыбается с тебя)
    так шо тогда о судах говорить... хай все решают полковник линч, сашко белый и зеленые человечки

Организатор года 2011 Аватар для mr.Burns
    Звідки Ви
    Тутешній.
    Дописів
    23 792

Типово

Читав, дивився, думав та аналізував...
    На мою особисту думку, якщо до 16 березня це не скінчиться вже 17 березня розпочинатимется 3-тя Світова...

Звідки Ви
    ж/м Покровский-Парус
    Дописів
    18 532

Типово

глюк

Дописів
    8 672

Типово

Цитата Допис від boaboa Переглянути допис
    потребовать от РФ полные списки всех граждан России проживающих на территории Украины и обязать этих граждан официально отказаться от Украинского гражданства и сдать Украинский паспорт.

Заодно и пенсионеры пусть получают пенсии по своим российским паспортам от России.
    да)
    я страдаю взаимной ответственностью) не только РФ но и крымчанин пусть подтвердит.
    это я у Азарова высмотрела ответственность за з\п в конвертах должны нести обе стороны.
    щас убьют)
    я о администраивной если что(по паспортам)- штрафы

Дописів
    17 745

Типово

Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    Блин, ну вот я просто этого не понимаю. Как так можно? Я сейчас, мягко говоря, раздражена на россиян и причин масса. Но у меня мысли не закрадывается злится на на русскую культуру или что либо русское. Читала и буду читать русскую литературу. Нравится мне и все тут. Но россиян современных в основной массе недолюбливаю. Ну раздражают они меня и все тут.
    Может быть, потому, что россияне знают русскую культуру и литературу хуже, чем мы?

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Переубеждала как могла, и даже кое кого переубедила.
    а шо толку шо вы во львове какого нибудь ярусского переформатировали... там их и так единицы
    где результаты вашей деятельности в крыму...

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

Блин, ну вот я просто этого не понимаю. Как так можно? Я сейчас, мягко говоря, раздражена на россиян и причин масса. Но у меня мысли не закрадывается злится на на русскую культуру или что либо русское. Читала и буду читать русскую литературу. Нравится мне и все тут. Но россиян современных в основной массе недолюбливаю. Ну раздражают они меня и все тут.
    у меня тоже как-то так получается

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    Рускіє люді Росії захищають рускіх людєй Крима, які обрали вора і насільніка, бо вони не винні у наших бєдах, хоч і обрали вора і насільніка. ета пєздєц жеж якийсь, нє?
    Обрали так само, як і вся Україна. Подружка з Криму розказувала, як мама прийшла голосувати, а їй відповіли, що вона з дочкою вже проголосували за Януковича (подружка взагалі була у родичів в Росїї). Тобто все "чесно та прозоро".

І зараз в Криму невідомі представляються міліціонерами, забирають або рвуть паспорти на очах власників. Основна маса людей розгублені і налякані.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    іБондарчук молодший також.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від mr.Burns Переглянути допис
    Читав, дивився, думав та аналізував...
    На мою особисту думку, якщо до 16 березня це не скінчиться вже 17 березня розпочинатимется 3-тя Світова...
    дуже схоже на то.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 225

Типово

Все на уровне "а в паспорте мое имя по-украински написано!!!". Я уже тут писала разговор двух мамочек на севинфо. Повторюсь: "Ой, а мой малый из садика укрослово принес. Я не выдержала и по губам дала". А вторая отвечает: "Ну зачем ты так? Он же не понимает. Просто нужно объяснять."
    Серьгов, я даже не надеюсь, но... Вы же понимаете, что это писец как плохо? Это реальная ненависть.
    Я понимаю.
    Но разница в том, что я не вижу этого в жизни вообще, соответственно весьма осторожно, мягко говоря, отношусь к написанному в интернете.
    Круг реального общения у меня не маленький, можете поверить.
    А Вы делаете далеко идущие выводы из обрывков информации.
    И я далек от мысли, что Вы не понимаете, к чему приводит публичная озвучка этих выводов.
    ... капля камень точит.

Организатор года 2011 Аватар для mr.Burns
    Звідки Ви
    Тутешній.
    Дописів
    23 792

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    а шо толку шо вы во львове какого нибудь ярусского переформатировали... там их и так единицы где результаты вашей деятельности в крыму...
    Ми ще "зелених чоловічків" навчимо бандерівський мові та схилимо на свій бік... А по тому з'їмо живцем.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    а шо толку шо вы во львове какого нибудь ярусского переформатировали... там их и так единицы
    где результаты вашей деятельности в крыму...
    При чем тут Львов? Я в Днепре живу.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 686

Типово

Я бы не удивлялся реакции россиян.
    Имперское мышление искореняется достаточно долго (привет от Мойши). А если его не душить, а наоборот подогревать имперские амбиции, то ничего хорошего на выходе не будет.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

мене більше порадують американські авіаносці в Одесі та армія КНР на березі Амуру.

Kotov
    Guest

Типово

Скидывать лучше сразу оф.источник. ну чтоб обвинений не было. )http://ukrainian.ukraine.usembassy.g.../obama-xi.html

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Я бы не удивлялся реакции россиян.
    Имперское мышление искореняется достаточно долго (привет от Мойши). А если его не душить, а наоборот подогревать имперские амбиции, то ничего хорошего на выходе не будет.
    браво!

Сторінка 306 з 322 ПершаПерша ... 206256296297298299300301302303304305306307308309310311312313314315316 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті