| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не успеваю за темой. Может было уже...
Интресные мысли российских достаточно высокопоставленных чиновников на последние неожиданные для них инициативы крымской власти о начале продцедуры присоединения Крыма
"Кримчани (депутаты крымского парламента - прим. мое) бояться ось цього "Блекуотер" - американського спецназу, БТРів і танків, які на кордоні зосередилися, і хочуть твердо заручитися підтримкою Росії. Немає сумніву, що проголосують за Росію, але це не означає, що Росія негайно прийме рішення", - заявив член Громадської палати Росії Сергій Марков.
"Я не думаю, що РФ на це піде, адже у відповідь на питання Криму треба ще дати згоду російських державних структур, Держдуми, Ради Федерації. Наслідки: є плюси - Крим. Але є й мінуси - думаю, що Росія у відповідь на це буде виключена зі світового співтовариства, принаймні, піддана жорсткій блокаді", - заявив голова комісії з моніторингу за дотриманням прав людини в Україні при Президенті Росії Максим Шевченко.
У Москві переконані, що реакція світу не забариться. Навіть якщо Росія виграє тактично, то слід готуватися до конфронтації з Заходом Тут усвідомлюють, що світ не визнає результати референдуму.
Але в цілому, більшість експертів вважають, що Крим за будь-яких обставин залишиться під російським впливом, незалежно від подальшого статусу півострова.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Кстати, что там Сеня вчера в брюсселе? Выклянчил чо? Или опять прое**л что-нибудь ненужное? И что с санкциями? Когда уже нас накажут? Спрашиваю серьёзно, бо у нас одна пропаганда и шапкозакидательство.
ебта, вот вам пожалуйста ua http://rian.com.ua/view/20140307/340626786.html
факторов положительных несколько
1. ЕС признает нашу власть легитимной - пожалуй самый главный
2. ЕС подписав политическую часть, открывает нам совершенно другой уровень интеграции в европейские институты и безопасности в том числе
3. мы подписав эту часть на 99% не попадем в другие союзы не интегрированные в систему Европы, типа таежного
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
На первый Балашова с семьей, на второй Турчинова.1. Вы сами поедете водителем головного танка или пошлете чьих-то детей?
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
И вчера спрашивал. Хрячко - революционер хде? В дойчланде сосиски кушает? Или его призвали?
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
а что они там могут сделать с танком?
с чего вы взяли что на блокпосте не драпанут как только увидят танки?
ну а теперь по вашим вопросам: як кажуть "на войне не без убитого". Боимся ехать на танке? накроем залпом дивизиона Д-30.
если мы так боимся выстрелить то зачем вообще армия? На майдан нельзя отправить потомушо армия с народом, на вторгнувшиеся войска тоже нельзя потому что страшно. Приехали.
У нас без единого выстрела считай уже оттяпали кусок страны, это факт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks