| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тролли не только у нас на форуме живут....
Леоненко побачив "вуха" американців у військовій агресії Росії в Україні
Екс-форвард київського "Динамо" та експерт каналу "Футбол" Віктор Леоненко вважає, що у нинішній нестабільній ситуації в Україні винне США.
Про це він сказав в коментарі "Сегодня".
"Але зіштовхнути лобами росіян і українців однаково не вийде ні у кого. Ніякі політичні хитрощі не допоможуть, нічого не вийде навіть у американців.
Причому тут американці? Та це усе ними сплановано. Як я кажу, у мене навіть кішки про це знають. Але росіяни і українці як жили, так і житимуть разом, ми по життю поруч. А то, що зараз виникли проблеми, мені здається, що Путін просто вирішив показати своє "я".
Усі ці акції російських військових в Криму - прагненя нагадати новій владі України, що у них є сила. Ну, хто проти них попре? Та ніхто. Те, що не показав Янукович, показують зараз росіяни. Мовляв, в Криму ніколи не буде так, як в Києві. Можливо, це реакція на дії нової влади. Коли в центрі столиці сидять люди зі зброєю - ну, це теж ненормально. У Європу з цим нас точно не пустять", - розповів Леоненко.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
война его не беспакоит
и если они будут проводить действия, то мирное население Крыма будет стоять впереди а солдаты РФ за ними - фашист
все не могу слушать этот бред
гівнюк настільки безсовісно бреше, що, схоже, треба просити НАТО про військову допомогу.
Чота мне Путен сейчас похож на Януковича в Харькове. Ручку не сломает, рано, но глазки бегают, трусит всего, заикается и несет чушь, похлеще холонавтов.
я его не смотрела раньше, но после начала этой катавасии на майдане, это 4е или 5е его публичное выступление. он все эти интервью так дергается телом, так быстро говорит, и с такой мимикой.
со стороны кажется, что он возбужден чем-то.
я уже несколько месяцев подозреваю или психическое или физическое заболевание, которое так проявляется.
Путін, як і Янукович розповідає про свою змінену реальність.
яке в біса "Я уверен, что украинские военнослужащие и российские военнослужащие будут по одну сторону баррикад. Примерно то же самое происходит сейчас и в Крыму." ?
"Единственное, что мы сделали, усилили охрану наших объектов." з яких це пір наші військові частини та інфраструктура стали володіними?
"Янукович. Они бы его просто убили. Но за что?" И дальше рассуждения, исходящие из уверенности, что Януковича уже убили)
we don't need no water, let the motherfucker burn!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks