|
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нардеп Анатолій Гриценко запевняє, що українська армія приводяться у повну бойову готовність і буде готова до розгортання у найближчий час.
Про це він повідомив в ефірі "5 каналу", передає УНН.
"Армія зараз отримала команду, вона приводяться у повну бойову готовність і буде готова до розгортання буквально в найближчий час. Будуть війська виведені і в південні, і в північні регіони, для того щоб прикривати те, що треба. Я вважаю, що це необхідно зробити", - наголосив Гриценко.
Він пояснив, що це необхідно зробити, щоб патріотично налаштовані українці не почали партизанську боротьбу проти Росії.
"Люди повинні відчути, що армія є, і вона буде готова, коли отримає команду, розблокувати Крим і забезпечити порядок. З іншого боку, не можемо допустити, щоб народ, який патріотично налаштований, сам пішов з коктейлями Молотова крушити російський спецназ", - сказав парламентарій.
Гриценко наголосив, що потрібно віддати належне тим офіцерам та солдатам, які утримаються від застосування зброї в Криму.
"Я би хотів, щоб всі зрозуміли, наскільки це важливо. Адже цього тільки і чекають, тому є межа. Якщо вони зайдуть на корабель, то міністр чітко віддав наказ стріляти на ураження – це уже небезпечна ситуація, віддати зброю не можна", - пояснив нардеп.
а вы про этот http://kfaktiv.ru/1439-amerikanskiy-...o-i-video.html
звонил по скайпу друг из Севастополя, говорит,что люди в бешенстве там,они против всей этой канители,говорит,чо их никто не спросил)))
не дали ни проголосовать,Ни выбрать ничего, что жены военных пришли поорали ,все за весь город решили, уже считают туманное бабло от россии...
заглянула на севасфорум потом,точно-баб большинство там)
в Ялте полное спокойствие,Алушта тоже,Феодосия там же- все хотят стать цивилизованным жителем россии
вот такие новости.
Дмитрий Тымчук
Только что скинули заявление Североатлантического совета. Идет осуждение "военной эскалации" России в Крыму и решения Совета Федерации РФ ввести войска в Украину. Хотя, если честно, импотенция полная, прости Господи - призывы к мирному диалогу и прочее бла-бла-бла. Но хоть осудили, и за то спасибо. Текст:
Північноатлантична рада засуджує військову ескалацію Російської Федерації в Криму та висловлює сильне занепокоєння згодою Парламенту Росії на використання збройних сил Російської Федерації на території України.
Військові дії сил Російської Федерації проти України є порушенням міжнародного права і суперечать засадам Ради НАТО-Росія та Партнерства заради миру. Росія повинна дотримуватись своїх зобов’язань відповідно до положень Статуту ООН, а також духу та принципів ОБСЄ, на яких базується мир та стабільність у Європі. Ми закликаємо Росію до деескалації напруженості.
Ми закликаємо Російську Федерацію дотримуватися своїх зобов’язань, включаючи ті, що містяться у Будапештському меморандумі 1994 р., Договорі про дружбу та співробітництво між Росією та Україною 1997 р. та правових засадах перебування російського чорноморського флоту, відвести свої сили на свої бази та утриматись від їх втручання будь-де в Україні. Ми закликаємо обидві сторони негайно розпочати пошук мирного вирішення ситуації шляхом двостороннього діалогу при сприянні, у разі зацікавленості, світової спільноти та шляхом направлення міжнародних спостерігачів під егідою РБ ООН та ОБСЄ.
Україна є цінним партнером НАТО та державою-засновницею Партнерства заради миру. Держави-члени НАТО й надалі підтримуватимуть український суверенітет, незалежність, територіальну цілісність та право народу України визначати своє майбутнє без зовнішнього втручання.
Ми наголошуємо на важливості всеохоплюючого політичного процесу, що має базуватись на демократичних цінностях, дотриманні прав людини, меншин та верховенства права, що відповідає демократичним прагненням усього народу України.
Сьогодні ми провели засідання Комісії Україна-НАТО на прохання України. Ми маємо намір долучитись до діалогу з Росією в рамках Комісії Росія-НАТО.
http://www.youtube.com/watch?v=vxu0mz532tc#t=27 общение с русскими солдатами
Переходила и читала. В чем проблема?
Есть разные точки зрения - смеритесь с этим))) Я в отличие от вас без розовых очков и читая с разных источников формирую свое мнение о происходящем.
Я не за Яныка, Я не за Россию. я не за Правый сектор и не за "новое" правительство.
Я за то, чтоб политики выполнили свою основную задачу: обеспечили мир в Украине и сохранили жизнь граждан.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks