Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
класіка жанру. перехід на особистість та Собачьє серце. убєйся об стіну, троль![]()
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
А трехцветные тараканы все такие, их только тапком, тапком)))Ни одной цифры от вас не прозвучало ... только голословное хамство .
мені? є. навіщо цифри - лише гіпотеза.
я ж даю розклад: референдум проведений у незаконний спосіб під прицілом рускої армії ніким визнаний не буде. ні Україною, ні світом. тобто реалізація його результатів - співіснування на підставі договорів та угод з Україною - неможлива. Крим, не маючи міжнародного юридичного статусу, власних ресурсів та коштів так чи інакше переходить під протекторат Росії. і починає жити виключно за її рахунок (кошти + енергоресурси). ці ресурси, ми всі це прекрасно розуміємо, будуть спрямовані в першу чергу на підтримку флоту та необхідної для його функціонування інфраструктури. населенню теж перепаде щось, але мало, не одразу і невідомо у якому вигляді. Ті ж комунальні послуги безкоштовними не будуть. Враховуючи також, шо Крим фактично під юрисдикцією Росії, все навантаження, пов"язане з переобладнанням та забезпеченням функціонування магістральних та локальних мереж нової автономної системи енерго-, водо-, теплопостачання лягає саме на росіян. А з урахуванням того, що Крим стає фактично островом, безперебійне надання сировини, що дозволить підтримувати інфраструктуру, значно (!) здорожчується. Разом з комунальними послугами. Або послуги міфічно залишаться низькими, але собівартість ресурсу та прибуток постачальників будуть компенсовані з кишені росіян. В умовах наявної кризи РФ собі цього дозволити не може. Тим більше протягом тривалого часу. Фонд благосостоянія не гумовий. Те саме стосується всі інших галузей. Ізольований Крим не зможе самостійно реалізувати все, що він здатний продукувати. Тобто всі товари або йдуть або для внутрішньоросійського споживання, або РФ перепродує товари на зовнішні ринки, але з урахуванням своїх відсотків. І Крим знов втрачає. А ще ж вра***те питання необхідності компенсації вартості державного майна України, що залишається на території Криму та власності наших олігархів (і я зараз не про будиночки у моря кажу). Ігнорування вимог про компенсацію - гарантовані міжнародні судові процеси та втрати майна РФ за кордоном. + перманентна економічна холодна війна РФ із Заходом. + не факт, шо будівництво Південного потоку не буде заблоковане.
і все це заради руского ізика, яким ніхто і ніколи не припиняв користуватись, та захисту від міфічних бандерівців? да ви ахєрєлі вкрай, рєбята.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Я там не был и не хочу . А что не так ? Там построили 4* 5* отели ? облагородили территории ?
там срач . основная масса отдыхающих едет за койкой в 250 рублей , основные жалобы что за эти деньги селят в курятники ...
я понимаю что природа должна быть айс , места там красивые , но это и все . А прошлым летом у меня обсуждали , кто видел как сорвался турист с парашюта которые не закрепили .
не , если для вас потолок арабатка и бабушки , то меня это не устраивает , и за это деньги будут соотвествующие .
Посыл топикстартера был в том,что цены жкх в Крыму станут российские и жить станет сложнее. я привел в пример Абхазию (грузинский Крым но без промышленности). Уровень жизни людей в Абхазии, в ДИНАМИКЕ, от людей которые не знают друг друга с ФАКТИЧЕСКИМ МАТЕРИАЛОМ -фото и видео,цены можно посмотреть на приведенных мной сайтах. И каждый для себя может сделать выводы. А наличие 2-х очень крупных предприятий экспортноарентированых (на сайте Титана и Крым соды) и платежеспособных(всегда нам делают ПРЕДОПЛАТУ) и инвестициями(если не лень погуглите на китайских сайтах) в Крыму будет РАБОТА. И это меня волнует-РАБОТА,а не язык и галичане. Если Крым отгородится и стабилизируется пойдут инвестиции(Абхазия пример). А в не стабильной хоть трижды демократической и цивилизованной все будет зыбко и будут подыматься извечные вопросы КТО ВИНОВАТ и ЧТО С НИМ ДЕЛАТЬ. Был я долго в Австралии. Зар.плата кассирши 2000 австрало долларов в месяц. Но это гроши если буталка минералки стоит 7 долларов,чашка чая-5,стандарт в макдональдсе 15-25. Поэтому не важно какой ценник,а важно как регулярно получаешь зарплату и сколько можешь на нее купить. Из угольной промышленности Австралии(демократи и цифилизации там хоть залейся) ушли инвестиции в Монголию и мои родственничики заныли. Работа ушла к монголам. Ну а об инвистициях в Крым я на ветке писал желающие могут найти официальные тексты,а не фантазийные перепосты. Русские думаю, что то же заплатят пример Абхазия. Гос майна в Крыму уже практически нет(сайт укр.майна)так что компесации не будет. А Стаб.фонд россии 1,5 ТРИЛИОНА американских рулей(сайт открыт),да и чего считать деньги в чужом кармане. Крым все продаст посмотрите статистику импорта России-вся крымская номенкулатура. Я Вас понимаю,что обидно, что разваливается прекрасная Украина. Но эмоции это одно,а циничный финансовый расчет другое.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks