| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Гадаєш ти мене образив, Коли бандерівцем назвав?
Скажу тобі на це одразу – Я ним не був! Тепер вже став!
Сприймаю це, як нагороду! Звання, присвоєне за те,
Що сином став свого народу, Любові почуття святе!
Люблю безмежно рідний край, Цю чарівну, магічну мову,
Дарований Всевишнім рай, Красу дівочу чорноброву.
Люблю за щедрість і за спів, Шалені ночі солов’їні,
Коли бракує навіть слів, Освідчитися Україні!
А ти мене за цю любов Оскаженіло ненавидиш.
Не я до тебе! Ти прийшов, На мою землю і тут гидиш!
Іди подальше від гріха, Моє терпіння не безмежне.
Нехай святиться у віках В борні здобута НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!
28.10.13 р..13 р. Мирослав Вересюк
"Обращение Андрея Садового к крымчанам и жителям юго-востока страны"
ну умничкка же![]()
Ну, на моменте, что новости Первого канала самые честные, а из украинских 112 канал - верх объективности, аж прослезилась от умиления.![]()
А когда в ответ на видео из Одессы написали, что это все вброс и людей там ни одного не вышло, я прям загордилась нашей пропагандой: это же надо было такую массовку собрать ради видео для ютьюба
З.Ы. Хоть бы не приснилось![]()
Я от сьогодні забігла до батьків в обід - а вони Перший національний дивляться. Я вже рота відкрила, щоб вилаяти)))))....а там, вивляється, Громадське транслюють тепер
Відстала від життя.
Думаю може скоро і Інтер теж...?))
Юрид. помощь при купле-продаже недвижимости, проверка документов, сопровождение. Все виды юруслуг. 0975914533 Ольга
я уже раз 10 прослушала ту песню: и на польском, и на украинском...
О, отличная идея, пасиб![]()
Ой, я такого вечно наслушаюсь в контакте на свои ссылки на наши новостиОт севастопольцев. Что все СМИ, которые отрицают захват власти фашистами - куплены-перекуплены, и мы вместе с ними. Причем пишут мне это все в таких выражениях.
М-да Россия сменила риторику: Москва не хочет войны с Украиной. Может, на них надавили и они теперь хотят сохранить хорошую мину при плохой игре? Мировая общественность все-таки бушует и грозится санкциями.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks