| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я так понимаю, форум - общество параноиков.
В реальном мире никто особо не переживает, как оказалось позже.
))))))))))))))))))
Ну вот первая ласточка - Путин сливает Януковича....
Сикорский посоветовал Януковичу подумать, что он скажет перед судом
http://ru.tsn.ua/politika/sikorskiy-...om-352154.html
Напомним, что в пятницу, 28 февраля, на пресс-конференции в российском Ростове-на-Дону Янукович заявил о нарушении оппозицией соглашения, подписанного 21 февраля при посредничестве европейских министров.
Сикорский был одним из трех министров, которые вели переговоры с Януковичем 20-21 февраля вместе с главами МИД Германии и Франции. В переговорах принимал участие российский омбудсмен, который, однако, не подписал документ.
Крьім ерунда! Замахнулись на святое!
Кочетов: "Коньков сказав абсолютну неправду"
Ігор Кочетов не причетний до захоплення Будинку футболу.
Про це заявив сам очільник київської міської федерації футболу.
"Анаталій Коньков сказав абсолютну неправду. Навпаки, сьогодні я зробив все для того, щоб не трапилося збройного конфлікту між двома агресивними групами, що перебували в холі Будинку футболу. Там відбулася стрілянина, і могло трапитися все, що завгодно", - сказав він.
"Так, я дійсно приїжджав до Анатолія Конькова, щоб сказати про те, що ультрас хочуть висловити йому недовіру. Я просто хотів попередити Конькова, і сказати про те, щоб він сам прийняв рішення", - зазначив Кочетов.
Також Кочетов розповів про події, які відбулися в Будинку футболу.
"Разом з Ігорем Гатаулліним спускалися на перший поверх в буфет, коли в будівлю зайшло чоловік 12-ть в чорних камуфляжах та бронежилетах. У них виник конфлікт з охороною. Нам заявили, що це люди з майдану, які прийшли вимагати у Конькова протягом години написати заяву про відставку", - зазначив Кочетов.
"Ми попросили цих людей заспокоїтися, а охорону попросили повідомити Конькову про те, що є необхідність вийти і поговорити з цими людьми. Але цього не сталося, зате викликали іншу групу, яка приїхала і виник конфлікт", розповів Кочетов.
За його словами, він намагався зробити все, щоб розв'язати цей конфлікт.
"Почалася бійка, пролунали постріли. І в цій ситуації ми намагалися зробити все, щоб його мирно локалізувати. Тому для мене дивно, чому Анатолій Дмитрович, який є чиновником такого рівня, спотворює реальні факти" , - цитує Кочетова "Чемпионат.com".
Як відомо, раніше Коньков у захопленні Будинку футболу звинуватив Кочетова й ультрас "Динамо".
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Италия намерена выделить 100 миллионов евро на помощь пострадавшим во время столкновений на Украине. Об этом говорится в заявлении министерства иностранных дел Италии.
Как ожидается, вся сумма будет перечислена в адрес представительства Международного комитета Красного Креста (МККК) на Украине для закупки лекарств и оказания помощи раненым во время беспорядков в центре Киева.
РЕСПЕКТ ИТАЛИИ!!!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks