| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Росіяни Криму звернулися до Путіна не вводити війська в Україну
"Ми - етнічні росіяни і російськомовні громадяни України - не потребуємо захисту наших інтересів іншими державами. Ми дякуємо вам за підтримку, проте, хочемо донести до вас інформацію про те, що нас ніхто і ніколи не зраджував на території України. Ми завжди жили вільно і щасливо, розмовляючи на звичному нам мовою. У школах ми також вивчали і державна мова України і володіємо ним настільки добре, що відчуваємо себе комфортно в україномовному середовищі.
Тому, при всій повазі до вашої турботи, ми просимо вас не піднімати на державному рівні Російської Федерації внутрішній питання нашої країни, який не є для нас гострим. Тим більше вводити війська для врегулювання можливо видимого вами, але не видимого нами, конфлікту. Дякуємо за розуміння. З ПОВАГОЮ, РОСІЯНИ ТА РОСІЙСЬКОМОВНІ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ", - йдеться в тексті петиції.
Як повідомляє kerch.fm, петиція розміщена в мережі Інтернет. Підписати петицію можна за цим посиланням
Отремонтировал домик (Межигорье). Ну не мог я по воздуху ездить (наверное про вертолет)
Цитаты потом разберут для истории...
А вообще я нищий и законопослушный.
А вы опомнитесь!
чо он несет????![]()
ну он опять обещает почуты каждого))
пипл хавает (с) Б Титомир
царь прикажет - дураки найдутся
путин - ху@ло - ла ла ла ла ла .
Командующий ЧФ России объявил о войне Украине
http://qha.com.ua/komanduyuschii-chf...ev-133680.html
Если я усну и проснусь через сто лет и меня спросят, что сейчас происходит в России, я отвечу: пьют и воруют... (с) Михаил Салтыков-Щедрин
Общаюсь со свояком в Симфере
[16:29:02] по АРТ было написано, что загадачные военные покидают аэропорт...
[16:29:13] только что было в бегущей строке
[16:29:32] А турецкий самолет сам не захотел приземляться...
Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...
фейсбукЭхо Москвы: Виктор Федорович, а как вы можете документально доказать, что вы все еще президент Украины?
Янукович: Усы, лапы и хвост, вот мои документы!
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks