| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
---
Востаннє редагував Nataly_Lepet: 02.03.2014 о 09:11
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
---
Востаннє редагував Nataly_Lepet: 02.03.2014 о 09:12
---
Востаннє редагував Nataly_Lepet: 02.03.2014 о 09:12
Та нє, почали десь о 16-й годині. Часу на "зупинення" було вдосталь. До 1-ї години ночі можна було 10 разів спинити.
Знаю таких одних героїв (на форумах та вконтакті вже все слиною від обурення заплювали) - стояли аж біля ЦУМа й спостерігали. Підійти банально злякалися, хоча у них власні руки - зброя
Не рівняйте штамповану статую Леніна з витвором мистецтва, яким є пам’яник Петру І. Для початку.
А останнє тут вже перетерли і не бачу сенсу повторювати те саме спочатку.
З ФБ
Игорь Мягченков
Один мой московский френд написал, что по Одессе носятся автомобильные бригады майданутых и разоряют прекрасный город, а одесситки прячут юки по квартирам. Так позвонил за это родствнникам в Одессу и там сказали, что мой друг поц. Так я позвонил за это в Одессу евреям - их там еще есть - и те тоже сказали, что мой друг поц. Так я позвонил за то другим евреям, так те сказали, что вся Одесса знает, что мой друг поц, а если еще кому позвоню, так вся Одесса выйдет на демонстрацию и скажет, что я поц, который отрывает людей от дела, потому что его друг поц. Короче, на Молдаванке все спокойно, а Ришелье таки стоит. А мой друг таки поц.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks