| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
кто смотрит Шустера, он это действительно сказал..
Голови МЗС Німеччини, Франції та Польщі заявили, що будуть ініціювати повноцінний вступ України в ЄС після призначення нового Кабміну
Голови МЗС Німеччини, Франції та Польщі, що будуть ініціювати повноцінний вступ України в ЄС після призначення нового Кабміну
Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер, Франції Лоран Фабіус і Польщі Радослав Сікорський під час переговорів на раді Майдану пообіцяли, що після призначення нового Кабінету міністрів України ініціюватимуть не тільки підписання угоди про асоціацію, але і повноцінний вступ України в Європейський союз. Про це заявив народний депутат від партії "Удар" Сергій Куніцин в ефірі "Шустер LIVE" на "5 каналі".
"Вся Європа в їх особі (Вальтера Штайнмайера, Лорана Фабіуса і Радослава Сікорського) уповноважила їх виступити гарантами цієї угоди. Представники ради Майдану виступили, щоб жорстко була озвучена позиція Європи... про те, чи буде підписана асоціація, і вони сказали, що "так" - з новим урядом ми зобов'язуємося і гарантуємо підписання не тільки асоціацію, але і повноцінного вступу України якнайшвидшим часом у Євросоюз. Це дуже важливо", - заявив Куніцин.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Тоже плюсану.
Кличко можно уважать уже за то, что не побоялся пойти драться с толпой титушков, притом - ночью, всего с одним другом приехали. Это было во время январских событий, когда Автомайдан отлавливал титушков с молотками и ножами, которые заполонили Киев. Он им всю ночь помогал.
Я все розумію.. Але не заяву про наступ майдану. Знову можуть бути жертви, адже реакція Януковича сьогодні - гробове мовчання...
конечно все люди разные . но надеюсь со временем все больше и больше людей смогут оторвать себя от зомбоящиков и включить мозги (у кого есть конечно) . остальные вымрут как динозавры
у меня в мои 44 года только 2!!! семьи знакомых поддерживали майдан . что я могу сделать? они такие как есть. спорить устал и не хочу уже. я просто уехал. народ заслуживает того правительства что имеет.
пипл хавает (с) Б Титомир
царь прикажет - дураки найдутся
путин - ху@ло - ла ла ла ла ла .
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
лекго предание.
они всё просчитывают на года вперед.
либо знали что вечером будет полный майдан озлобленных людей...
либо уже под давлением штатов начали шевелить булками.
либо, выражаясь языком руссо пропаганды, пустили сегодня окончательную инъекцию еврояда в организм почти помирающий, авось очухается.
===
5й продолжает показывать болтологию Кравчука.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks