Бэркут стреляют с автомата Калашникова по народу
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бэркут стреляют с автомата Калашникова по народу
Сволочи
я пропустила, чё там за войска говорили?
Доборолась Україна до самого краю,
Гірше ляха,свої діти її розпинають...
Всегда утверждал и утверждаю, УЖЕ ЕСТЬ утвержденные планы и что Янык УЖЕ НИЧЕГО НЕ решает. Он под полу конвоем, а не под охраной.
ПОЛУЧИЛ ВАЖНУЮ ИНФУ
Сегодня были переброшены из Крыма в Киев не украинские войска, а РОССИЙСКИЕ (!)
Я думаю, мне не нужно объяснять никому, что в Крыму есть российские войска.
Именно российские войска могут взять на себя "черную работу".
1) Необходимо СРОЧНО вооружить весь Майдан. И не битами, а серьезными игрушками, самыми серьезными которые есть на сегодня у Майдана..
2) Кроме того, необходимо "снять" окружение или блокаду в виде ДАИ которым по периметру окружен Майдан.
Я думаю, всем понятно, что я говорю и имею в виду под словом "снять".
Если это не сделать этой ночью, то будет море трупов.
Всем участникам Майдана желающим выжить и не только выжить а и победить.
ПРИСЛУШАЙТЕСЬ К МОИМ СЛОВАМ
Информация из ОЧЕНЬ осведомленного источника.
Комм. Навигатор высказал ценную мысль - Европа ждет, когда Янукович и его окружение из донецких урок поглубже увязнет в крови, до уровня преступлений против человечности. Тогда будут все основания посадить его на скамью подсудимых трибунала в Гааге как Милошевича. Ясное дело, что главный интерес - это вытрясти из него компромат на Путена. Но думаю, что на этот случай у Кремля уже заготовлены люди, которые не отдадут Яныка Европе - пристрелят в нужный момент. И даже утекти в Россию ему не дадут - ибо если на него будет заведено дело в международных судах - то Кремлю все равно придется его выдать. Короче пахан загнал себя в яму, откуда выхода нет.
киевляне о майдане
самое любопытное а кто же тогда им несет жрачку и остальное?
Леся Оробець
якщо "домовились!!! з януковичем!!! про перемир'я!!!!" - це означає одне: 100% що у януковича зараз немає сил знести Майдан, "антитерористична операція" чи то не почалась, чи досі існує опір таким наказам.
Очевидно, що треба ще кілька днів, щоб підтягнути військові бульдозери і докупити окремих армійських офіцерів, які ще вагаються. В Будинку профспілок закатовані, з переламаними ВСІМА кінцівками, обпалені до вугілля трупи. Ось чого вони так вперто палили будівлю. Захоплені беркутом громадяни з зашитим взуттєвою ниткою ротом. Рукавиць з людської шкіри ще не повідомляли, думаю анонсують ближчим часом.
ТАКЕ в Україні витворяло тільки ЧК, НКВД, СС і гестапо. Але нічого, янукович зумів виховати нову плеяду талантів.
Відключене метро, перерізані всі дороги, поїзди на Захід не ходять, людей тупо вбивають з автоматів посеред дня. Гвалтують армію, щось ніби виходить. З Лук'янівського сізо повипускали урок і пороздавали саперні лопати (інфа 100%, мій інсайд, потім буду свідчити на суді).
Навіть риги виходять помалу із своєї ригофракції. Хоча відповідальність за вбивства на Грушевського, викрадення з катуваннями - їм з себе не змити. Пізно, батєнька. І голосування за "закони 16 січня." Але вчасне розкаяння додає бонусів на суді, це правда.
Янукович знову втрачає контроль над країною.
Тому що у нас? Правильно, переговори. Дайте угадаю - всім розійтись, вироки Пшонка милостиво замість розстрілу дасть по 15 років - хто переживе катування? І звільнити всі адмінбудівлі і засудити екстремістів. Катам - премії і похвальні грамоти в кінозалі Верховної Ради. Я нічого не забула з попереднього перемир'я?
В Україні розігрується "Московський сценарій" зразка 1993 року. Суть.
1. Снайпери, що стріляють по військовим та людям.
2. Хаотичне вбивство людей на барикадах.
Мета цих дій - посилити протистояння, розізлити сторони, впевнити обидва боки конфлікту у своїй правоті. Це робиться для того, щоб військові не думали про перехід на бік народу. Стратегія перемоги режиму полягає у тому, що повстанці апріорі майже неозброєні, а ми знаємо, що у сучасному конфлікті перемагає той, хто є краще озброєним.
3. Відео фіксує факти обстрілу міліції та військових. Далі це відео демонструють на весь світ, що нищить імідж опозиції та дає карт-бланш владі на застосування режиму "антитерористичної" операції.
4. Через кількадесят годин з початку протистояння - жорстока зачистка усіх незгодних. Масові вбивства полонених. Повна безкарність силовиків.
5. Кінець.
Як цього уникнути?
1. Другий фронт в регіонах - цього в Росії в 1993 році не було, тому армія легко перейшла до відвертого вбивства людей. Бо знали, що мститись їм ніхто вже не буде.
2. Організованість. Треба обрати головнокомандувача загонами і створити справжню народну армію. Вести переговори з офіцерами у казармах по всій країні.
3. Інформаційне висвітлення. У 1993 році не було інтернету та вільного телебачення, тому у регіонах і навіть у столиці ніхто не знав правди.
4. Міжнародний тиск. Росія - ядерна держава, їй тиск побую. Україна не така. На щастя.
Народный депутат Владимир Зубик заявил о выходе из фракции Партии регионов.
Об этом он сообщил в комментарии «Прочерку», передает Цензор.
Нам небезразлична судьба Украины! Сегодня мы официально изложили свое мнение в заявлении, которое в ближайшее время будет обнародовано в СМИ. Зубик . "В заявлении мы призываем всех своих коллег из Верховной Рады собраться сегодня на экстренном заседании с повесткой дня с такими вопросами: возвращение к парламентско-президентской республике и создание коалиционного правительства, - отметил Владимир Зубик.
Он добавил, что сейчас 25 депутатов - «регионалов» готовы выйти из фракции Партии регионов, о чем и свидетельствуют в заявлении.
- Заявление вступает в силу, как только будет обнародована в СМИ. Кроме меня из фракции выходит также черкасский мажоритарщик Валентин Ничипоренко. Также сейчас разговариваю с Бобовым, не исключено, что он тоже выйдет. С новыми депутатами (черкасскими, - ред.) я не контактирую, но, думаю, они трезвомыслящие люди, - сказал он.
Как Елена Лукаш посоветует, так йанык и поступит.,
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks