Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 262 з 366 ПершаПерша ... 162212252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272312362 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7318, показано з 5 221 по 5 240.

Тема: Майдан 2013-2014 (Общая тема)

Дописів
    989

Типово

Бэркут стреляют с автомата Калашникова по народу

Дописів
    210

Типово

Цитата Допис від D@viD Переглянути допис
    http://www.radiosvoboda.org/media/video/25270710.html
    Силовоики стріляють бойовими патронами із снайперських гвинтівок та автоматів Калашникова у мітингувальників
    Це спецом для тих, хто вважає, що снайпери чиїсь примарні нетутешні .
    Запануєм і ми, браття !

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ....а вы умеете без коррупции? ... я - нет ...
    Так а в чем проблема?

гипотетически: пришла новая власть, как решать вопртосы? - естественно через верных товарищей, соратников по оружию, т.е. через хороших знакомых, все. дальше схема таже.

Звідки Ви
    Город древний, город славный.Российская Империя.
    Дописів
    21 504

Типово

Цитата Допис від OlenkaLenka Переглянути допис
    с одного?

Дописів
    989

Типово

Сволочи

New Jersey
    Guest

Типово

я пропустила, чё там за войска говорили?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    1 527
    Доборолась Україна до самого краю,
    Гірше ляха,свої діти її розпинають...

Типово

Всегда утверждал и утверждаю, УЖЕ ЕСТЬ утвержденные планы и что Янык УЖЕ НИЧЕГО НЕ решает. Он под полу конвоем, а не под охраной.
    ПОЛУЧИЛ ВАЖНУЮ ИНФУ
    Сегодня были переброшены из Крыма в Киев не украинские войска, а РОССИЙСКИЕ (!)
    Я думаю, мне не нужно объяснять никому, что в Крыму есть российские войска.
    Именно российские войска могут взять на себя "черную работу".
    1) Необходимо СРОЧНО вооружить весь Майдан. И не битами, а серьезными игрушками, самыми серьезными которые есть на сегодня у Майдана..
    2) Кроме того, необходимо "снять" окружение или блокаду в виде ДАИ которым по периметру окружен Майдан.
    Я думаю, всем понятно, что я говорю и имею в виду под словом "снять".
    Если это не сделать этой ночью, то будет море трупов.
    Всем участникам Майдана желающим выжить и не только выжить а и победить.
    ПРИСЛУШАЙТЕСЬ К МОИМ СЛОВАМ
    Информация из ОЧЕНЬ осведомленного источника.
    Комм. Навигатор высказал ценную мысль - Европа ждет, когда Янукович и его окружение из донецких урок поглубже увязнет в крови, до уровня преступлений против человечности. Тогда будут все основания посадить его на скамью подсудимых трибунала в Гааге как Милошевича. Ясное дело, что главный интерес - это вытрясти из него компромат на Путена. Но думаю, что на этот случай у Кремля уже заготовлены люди, которые не отдадут Яныка Европе - пристрелят в нужный момент. И даже утекти в Россию ему не дадут - ибо если на него будет заведено дело в международных судах - то Кремлю все равно придется его выдать. Короче пахан загнал себя в яму, откуда выхода нет.

Звідки Ви
    от верблюда
    Дописів
    4 341

Типово

киевляне о майдане

самое любопытное а кто же тогда им несет жрачку и остальное?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від ргд5 Переглянути допис
    мы же про тряпки. до цього тут не катит.
    ок. про тряпки - пупсьі на весь світ попустили Януковича, зробили адресну заяву.
    Обама тицнув пупсів і посвітив лучьом демократіі, до цього світив тим самим лучьом.
    до цього, двужопні завяви РФ про відсутність тиску , втручання та інше -прєкрасньі.

Дописів
    989

Типово

Цитата Допис від ргд5 Переглянути допис
    с одного?
    иди дрокай в другое место

Дописів
    9 473

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Во Львове уже зажили по новому, припеваючи и ни очем не беспокоятся, а только радость на лицах у людей на улице.
    а-га, настолько радуются, что люди, 11 лет назад агитировавгие меня за Бендеру, боятся и проклинают онижэдэтэй
    Добра и удачи!

Типово

Леся Оробець
    якщо "домовились!!! з януковичем!!! про перемир'я!!!!" - це означає одне: 100% що у януковича зараз немає сил знести Майдан, "антитерористична операція" чи то не почалась, чи досі існує опір таким наказам.
    Очевидно, що треба ще кілька днів, щоб підтягнути військові бульдозери і докупити окремих армійських офіцерів, які ще вагаються. В Будинку профспілок закатовані, з переламаними ВСІМА кінцівками, обпалені до вугілля трупи. Ось чого вони так вперто палили будівлю. Захоплені беркутом громадяни з зашитим взуттєвою ниткою ротом. Рукавиць з людської шкіри ще не повідомляли, думаю анонсують ближчим часом.
    ТАКЕ в Україні витворяло тільки ЧК, НКВД, СС і гестапо. Але нічого, янукович зумів виховати нову плеяду талантів.
    Відключене метро, перерізані всі дороги, поїзди на Захід не ходять, людей тупо вбивають з автоматів посеред дня. Гвалтують армію, щось ніби виходить. З Лук'янівського сізо повипускали урок і пороздавали саперні лопати (інфа 100%, мій інсайд, потім буду свідчити на суді).
    Навіть риги виходять помалу із своєї ригофракції. Хоча відповідальність за вбивства на Грушевського, викрадення з катуваннями - їм з себе не змити. Пізно, батєнька. І голосування за "закони 16 січня." Але вчасне розкаяння додає бонусів на суді, це правда.
    Янукович знову втрачає контроль над країною.
    Тому що у нас? Правильно, переговори. Дайте угадаю - всім розійтись, вироки Пшонка милостиво замість розстрілу дасть по 15 років - хто переживе катування? І звільнити всі адмінбудівлі і засудити екстремістів. Катам - премії і похвальні грамоти в кінозалі Верховної Ради. Я нічого не забула з попереднього перемир'я?

Типово

В Україні розігрується "Московський сценарій" зразка 1993 року. Суть.
    1. Снайпери, що стріляють по військовим та людям.
    2. Хаотичне вбивство людей на барикадах.
    Мета цих дій - посилити протистояння, розізлити сторони, впевнити обидва боки конфлікту у своїй правоті. Це робиться для того, щоб військові не думали про перехід на бік народу. Стратегія перемоги режиму полягає у тому, що повстанці апріорі майже неозброєні, а ми знаємо, що у сучасному конфлікті перемагає той, хто є краще озброєним.
    3. Відео фіксує факти обстрілу міліції та військових. Далі це відео демонструють на весь світ, що нищить імідж опозиції та дає карт-бланш владі на застосування режиму "антитерористичної" операції.
    4. Через кількадесят годин з початку протистояння - жорстока зачистка усіх незгодних. Масові вбивства полонених. Повна безкарність силовиків.
    5. Кінець.
    Як цього уникнути?
    1. Другий фронт в регіонах - цього в Росії в 1993 році не було, тому армія легко перейшла до відвертого вбивства людей. Бо знали, що мститись їм ніхто вже не буде.
    2. Організованість. Треба обрати головнокомандувача загонами і створити справжню народну армію. Вести переговори з офіцерами у казармах по всій країні.
    3. Інформаційне висвітлення. У 1993 році не було інтернету та вільного телебачення, тому у регіонах і навіть у столиці ніхто не знав правди.
    4. Міжнародний тиск. Росія - ядерна держава, їй тиск побую. Україна не така. На щастя.

Дописів
    27 335

Типово

Народный депутат Владимир Зубик заявил о выходе из фракции Партии регионов.

Об этом он сообщил в комментарии «Прочерку», передает Цензор.

Нам небезразлична судьба Украины! Сегодня мы официально изложили свое мнение в заявлении, которое в ближайшее время будет обнародовано в СМИ. Зубик . "В заявлении мы призываем всех своих коллег из Верховной Рады собраться сегодня на экстренном заседании с повесткой дня с такими вопросами: возвращение к парламентско-президентской республике и создание коалиционного правительства, - отметил Владимир Зубик.

Он добавил, что сейчас 25 депутатов - «регионалов» готовы выйти из фракции Партии регионов, о чем и свидетельствуют в заявлении.

- Заявление вступает в силу, как только будет обнародована в СМИ. Кроме меня из фракции выходит также черкасский мажоритарщик Валентин Ничипоренко. Также сейчас разговариваю с Бобовым, не исключено, что он тоже выйдет. С новыми депутатами (черкасскими, - ред.) я не контактирую, но, думаю, они трезвомыслящие люди, - сказал он.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Во Львове уже зажили по новому, припеваючи и ни очем не беспокоятся, а только радость на лицах у людей на улице.
    )))

Дописів
    989

Типово

Как Елена Лукаш посоветует, так йанык и поступит.,

Звідки Ви
    Откуда-откуда... Оттуда, что и все.
    Дописів
    28 480

Типово

Цитата Допис від OlenkaLenka Переглянути допис
    это уже "антитеррористическая операция"? СБУ объявляло о начале?
    we don't need no water, let the motherfucker burn!

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від Кристалина Переглянути допис
    это уже "антитеррористическая операция"? СБУ объявляло о начале?
    Это только подготовка.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Сторінка 262 з 366 ПершаПерша ... 162212252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272312362 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті