| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
любителям распространять фейк:
http://focus.ua/politics/297828/И.о. министра внутренних дел Виталий Захарченко не подавал в отставку
Об этом РБК-Украина заявил его пресс-секретарь Сергей Бурлаков. "Находится на месте, выполняет свои обязанности. Это все неправда, слухи", - заявил Бурлаков.
Ранее в украинских СМИ появилась информация, что и.о. министра внутренних дел Украины Виталий Захарченко в среду, 19 февраля, написал заявление об отставке.
Добра и удачи!
Annabell @Annabell_li 14 мин.
МОК заборонив українським спортсменам одягнути чорні стрічки на знак жалоби.Бл.і подвійні стандарти.Вбивати- можна, стрічки ні.
В Луганске «гвардейцы» разгоняли евромайдан и журналистов
Тем не менее на площадь всё-таки вышли два представителя гражданского сектора евромайдана. Анастасия Рожкова держала в руках плакат, порицающий действия власти, а молодой человек выразил свой протест относительно кровопролития в столице.
Однако мирная акция продолжалась недолго. Эти стоящие поодаль двое молодых людей были незамедлительно окружены толпой «гвардейцев» и осыпаны отборнейшей бранью.
Спустя несколько минут ребята вынуждены были покинуть площадь под защитой милиции.
Хоть палок не накидали вскладчину... Хотя, возможно Анастасии Рожковой именно этого и не хватает.
От скажи мені, мій нарешті заговоривший мовою співвітчизник, від того, що белькотатиме мені на майданчику, наприклад Юра Міхальчишин, з того самого моменту як він щось пробелькотав про "героїв", щось зміниться на краще, в ту саму мить?
Йа, трохи вже зосередився. втратив юношєській пил, став розуміть, що суспільство, якщо розвивається, то тільки еволюційно.
Всіляка "революція" приводтить на гору лише лайно й бруд.
Так було завжди. Й так буде.
Так що, свій спіч, про Джип й його жертв, хай тішить твоє самолюбство, що ти, такий красивий у білому плащику виборюєш мені право переходить дорогу у положеному місці. Смішно, їй бо.
Як піонер, з багаттям у сраці.
https://secure.avaaz.org/ru/petition...vicha/?cKmfUgb
Імпічмент президенту України В.Ф. Януковичу
И что дальше?!
http://blogs.pravda.com.ua/authors/b...53049ed9adf2e/
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Україна зразка 2014 року не вартує жодної смерті. Це не та цінність, за яку варто віддавати життя. Я вважаю принизливою кожну нашу смерть за Україну, де буде Юго-Восток, Крим та інші поціновувачі «Беркуту». Тому для Західної та Центральної України (базової сили революції) настав час цивілізаційного вибору: якщо ми зараз зі свого розбурханого човна не викинемо юго-восточний баласт – він нас потопить (чи в кращому випадку поверне до гавані Януковича). І досить себе дурити! Регіони, які хочуть Януковича, повинні його отримати на своїй території. Але – без нас, і це мене цілком влаштує. Якщо ж вони теж його не хочуть – то хай скажуть. Поки вони мовчать, мій заклик буде таким: у свободолюбивих регіонах повинні НЕГАЙНО створюватися альтернативні органи влади на чолі з конкретними прізвищами. Також треба НЕГАЙНО створювати спеціальні Фонди, на рахунки яких (а не в бюджет Януковича) будуть перераховуватися податки.
У світлі вищесказаного я хочу висловити глибоке обурення нічними погромами у Львові. Треба не громити міліцію – а СТАВАТИ міліцією. Треба захоплювати не приміщення – а ВЛАДУ. Це означає, що т.зв.Народна Рада повинна терміново проголосити прізвище нового керівника обласної міліції (чи альтернативного утворення, яке буде виконувати її функції). Те саме – з міської міліцією. Те саме – з керівником виконавчого комітету області, який буде альтернативою О.Салу. Якщо цього не станеться в найближчу добу, то нічні події будуть не революцією, а мародерством малолєток. Настав час дорослих рішень: якщо Народна Рада не здатна (чи боїться) брати під контроль ВЛАДУ (а не приміщення) – то пропоную розходитись по домам, позамітавши за собою сліди. І звільнити місце для тих, хто може і знає.
Будка на майдани роскошно истерит. Без пауз. Были бы у майданасов мозги - усохли б напрочь.
Нужно было таки снайперу пар пулек в аппаратуру всадить.
Сон разума рождает свидомищ.
Жывы по-новОму - готовься к земле!
Ну шо,там? Вчера на майдане там молока с лимонами купить за сценой просили.
а седня, там на майдан бутербродов с калбасой принесли? никто ни знает? Ни дай Бог там дети голодные.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks