| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
даже твой любимый дон хуан кастанеда не учил, что с людьми можно обращаться вот так
силовик обслуговув двері маршрутки. на "воїнах" були жовті стрічки- про що це?
вы вообще много смысла видите в происходящем? били всех журналистов, даже по этому видео видно, что там никто не разбирался журналист какого издания перед ними.
к тому же, я очень сомневаюсь, что спортсмены и люди с явным криминальным прошлым очень разбираются какое издание за кого. сказали бить прессу, опознавательные знаки прессы есть или камеры в руках - и вперед.
Російська влада поки не може дати точну інформацію про надання Україні другого траншу кредиту в розмірі 2 мільярдів доларів.
Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає "ИТАР-ТАСС".
"Нічого поки не можу з цього приводу сказати", - заявив Пєсков у відповідь на питання про надання позикових коштів Києву.
"Очевидно, в ситуації, коли екстремісти влаштовують те, що відбувається в Україні, врегулювання саме цієї ситуації є пріоритетом", - зазначив прес-секретар президента.
Нагадаємо, 17 лютого міністр фінансів РФ Антон Силуанов заявив, що Москва планує викупити другий транш українських держоблігацій на два мільярди доларів на поточному тижні.
[www.epravda.com.ua]
Прямее уже некуда.
Янукович заявил о том, что зачистит Майдан до конца
http://pressorg24.com/news?id=8582
ФУП-вброс
Я был лично свидетелем и заявляю
что возле Верховной Рады ПЕРВЫЕ бутылки с "коктейлем Молотова" полетели в нашу толпу со стороны "Беркута" и ВВ. Я это лично видел. Первые камни полетели, брошенные "титушками", которые стояли за ВВ и "Беркутом". И, когда, "майдановцы" начали в ответ бросать камни, ВВ и "Беркут" из-за щитов начали стрелять из "Форт-500".
Это была ЧИСТАЯ ПРОВОКАЦИЯ именно со стороны ВЛАСТИ. Я это ЛИЧНО ВИДЕЛ.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks