| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я тебе чудово розумію, і навідь здогадуюсь про твої цілі, але доки ти не запропонуєшь свою програму і голоне ресурси під неї я так і буду лежати на дивані.. в мене лише дві руки то два ока, до речі підсліпкуваті... і все це мені потрібно цілим і при мені...гарматного м"яса ще вистачає й без мене...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
дело в том, уважаемый шурик, шо ты ведь по большому счету ничем от вопа не отличаешься... он уехал за куском колбасы в чужие края... а ты выбрал кусок колбасы и вторую францию здесь...
и оба вы предали родину...
надеюсь понимаешь, что говоря о тебе я и себя тоже имею ввиду и очень многих... ну может кроме кучки диссидентов, действительно не о колбасе думавших...![]()
видишь ли в чем дело.. редко я соглашаюсь с Ведьмой, то вот под этим подпишусь под каждым словом... СССР моей Родиной никогда не был... и не будет..
ЗЫ вероятность того, что я уеду с этой страны я не исключаю, но я тебе и всем остальным обещаю, что не буду это трусливо умалчивать паралельно поучая вас жизни..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks