| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Перший, коли всіх почали привозити – це проміжок болю.
Коли я зайшов, то двоє побитих вже були в палаті. А під вечір 20 числа почали звозити побитих. І це було насправді страшно.
Спочатку привезли хлопчину, який взагалі не міг рухатись. У нього одна рука була зламана, друга – дуже побита. Його так весь час і возили, бо він не міг сам ходити. Як виявилось потім, це був цей студент із Червонограда, Михайло, над яким "Беркут" знущався, якого голого кидали в сніг, били й штрикали ножем. Його в палату так і привезли абсолютно голого, тільки якимось простирадлом прикритого.
Якщо спочатку було просто тривожно, то емоцією того вечора був страх, чи навіть біль. Ми були побиті, але ті хлопці, яких привозили, – вони взагалі були, як шматки м'яса.
Був хлопчина, якого беркутівці хотіли скинути з даху. Його зловили на даху на Грушевського, підвісили за ногу і кажуть: "Ну що, політаємо?" Але, на щастя, не кинули.
Зате його завели в якесь приміщення, обмотали голову туалетним папером і били до тих пір, доки папір повністю не просяк кров'ю.
Потім облили його бензином і дали вибір: або ми тебе підпалимо, або ми тобі ножа в плече заженемо, або будемо бити електрошокером – вибирай. Він вибрав шокер. Як розповідали, "Беркуту" якраз видали нові шокери, і їм дуже хотілося їх випробувати.
Приїжджали хлопці не просто побиті. Їх привозили після катувань. Я коли дивився відео з 1 грудня, як на Банковій били, то видавалось, що це знущання. Але це було на порядок страшніше.....
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/02/7/7013128/
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
это всё лозунги . результат предъявите по окончанию революции , был ли народ против олегархов или инструментом одних против других .
роль России в общей стабилизации , а не восседать ангелочком на вашем плече . вы выступаете за однополярный мир , следовательно вы элемент дестабилизирующий , с соответствующим к вам отношением . конечно хотелось поступать более красиво , да не всегда это возможно .
Брехня ЗУ
Вы до сих пор не поняли, Майдан ответ на бандитскую власть. Олигархи, оппозиция, сама власть, никто не ожидал такого. Это ответ среднего класса и интеллигенции.
Россия -это не стабилизирующий, а дестабилизирующий фактор в регионе. Россия-паханат и поддерживает вокруг себя такие же системы.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Возле станции метро Крещатик люди в
масках обокрали и избили парня.
http://korrespondent.net/ukraine/eve...-yzbyly-parnia
Помощник госсекретаря США извинилась перед ЕС за грубость
Госдеп нами рулит, МЫ ЭТОГО ХОТЕЛИ !... В четверг на портале Youtube была размещена аудиозапись разговора, на которой слышны женский и мужской голос, предположительно принадлежащие Нуланд и Пайету. В частности, женский голос говорит, что не хочет видеть в новом украинском правительстве лидера оппозиционной партии "УДАР" Виталия Кличко: "Так что я не думаю, что Клич (Кличко) должен войти в правительство. Не думаю, что это необходимо. Не думаю, что это хорошая идея", — заявила она. В разговоре отмечается политическая неопытность Кличко. Мужской голос говорит, что "проблема может быть с (лидером партии "Свобода") Тягнибоком и его ребятами".
Вот, кстати, дошло дело и до Шепетовки)
Вспоминается О. Бендер.
"Сьогодні вночі в м. Шепетівка Хмельницької
області зник пам'ятник Леніну"
https://twitter.com/mikekomar/status...242624/photo/1
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks