Почитала про Арбузова![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Почитала про Арбузова![]()
Хорошо там, где мы есть!
Он душка)). Пусть даже, есть вероятность, что он пиарит себя! Но за человека с таким чувством юмора и таким подходом жизни, я только - за!
Тут еще одна сегодняшняя его беседа)))
Востаннє редагував tiegra: 28.01.2014 о 18:10
Балашов злюка - 2
Но правду ж говорит, да
Нет, подача материала ужаснула... про майдан можно тоже сказать много чего типа на всем готовеньком и кормят их там и одевают ...
а что там с трамваем возле ЮМЗ ? говорят трамвай перевернули. или перевернулся?
Девочки, на ТВІ сейчас выступает Ирина Бекешкина, которая написалА ту статью :"віддайте йому Межигір'я!"
Ну-у! а на чем готовеньком?
У меня много друзей, которые помогают майдану не только финансово, но и лекарства везут, и продукты, и палатки, и даже носки с рукавицами! потому, что там народ понимает, что они делают на майдане.
Помогают, просто потому что они понимают, что людям нужжна помощь! А, кто этим людям поможет? - Только те, которые на майдане и стоят![]()
Відповідь "не фальсифікувати і не тиснути" не приймається?))
Фахові юристи, активісти і небайдужі, які згодні бути спостерігачами і якісно спостерігати....Як у 2004*-) Підтягнулося багато людей, готових безкоштовно стояти і боротися за чесні вибори. І вибороли ж
Ну і, звичайно, готовність наших громадян не продаватись за гречку![]()
не приймається )))) бо таке ми чуємо з року в рік. і всім все одно байдуже. бо занадто висока ціна чесності.
єдине сподіваюсь що вся та гидота и брудота що зараз випливає наверх, та народний гнів дозволять не продатись за гречку. що народна цікавість і запал до політичної інформації доживуть до виборів.
чомусь наші люди геть зовсім не планують цікавитись програмами, політикою, обирають "за кого сусідка", "за кого чув прізвище" , "за кого написано ім'я на дитячому майданчику" і таке інше. Та власне майже так само як вступають до вишів - одиниці обирають факультет за позовом серця.
Проводжала минулих виборів бабусю на дільницю голосувати. Кажу, а за кого віддасте голоса? Каже, а я там нікого не знаю, тож за кого поставлю за того поставлю". І так голосує багато людей нажаль.
http://tvi.ua/stream но сейчас у меня не работает почему-то.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks