| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
оппа к федорычу поскакала... обмывать должностя....
обещавшая сгореть на майдане пишет что на её жизнь готовится покушение...
«Я хочу объявить о том, что уже два дня меня предупреждают о возможном покушении на меня и о том, что готовится провокация: якобы внутри Майдана на меня должны напасть ребята, которые меня или похитят, или побьют, или будут использовать оружие с разными последствиями для меня», - сказала Лыжичко.
Все с не с майданом дама
Вера в то, что волки не умеют думать - самая опасная форма оптимизма.
уже делят - не поделят
http://zik.ua/ua/news/2014/01/27/u_d...oi_rady_456220У Дрогобичі Майдан обурений складом місцевої Народної Ради
Сьогодні, 27 січня, у Дрогобичі відбулися організаційні збори депутатів міської ради із створення між фракційного об’єднання міської ради «Народна Рада».
До Народної Ради на даний час записалося 44 депутати з 50, а також міський голова Олексій Радзієвський. Головою позафракційного об’єднання став депутат Богдан Николаїшин.
Про це повідомив кореспондент IA ZIK.
Таке рішення викликало обурення у місцевого Майдану. Люди кажуть, що з нинішнього складу міської ради до Народної Ради можуть ввійти не більше 5 депутатів, які є реальною опозицією. Решту депутатів Майдан не хоче бачити у Народній Раді.
![]()
Добра и удачи!
На Громадськом тв Ленка Бондаренко со Скрыпином не смогли начать диалог.
Ей очень не понравилось, когда спросили про ее улыбку, когда в стране гибнут люди.
На что она ответила - мне советовали улыбаться, и я не хочу обсуждать это.
Встала и ушла.
Впрочем ожидаемо.
От этой черноротой ничего и не ждал.
От такие они, власть имущие.
Востаннє редагував Заюнька: 27.01.2014 о 20:39
В данном конкретном случае - это одни и те же люди. Преступники неожиданно для себя нарвались на решительный отпор и отгребли более, чем рассчитывали. Мирные люди не пострадали. Пострадали двое милиционеров - за это ответят задержанные преступники. Их напаковали целых два райотдела. Все довольны, все смеются.
Любимый город может спать спокойно.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks