Сегодня в Днепре из Европейской площади на АВТОЗАКЕ увезли 5-8 студентов( участников Евромайдана), вылавливали , когда уже те ишли домой.Судьба их далее не известна.
Есть свидетели- друзья , которые успели убежать.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сегодня в Днепре из Европейской площади на АВТОЗАКЕ увезли 5-8 студентов( участников Евромайдана), вылавливали , когда уже те ишли домой.Судьба их далее не известна.
Есть свидетели- друзья , которые успели убежать.
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
А вот скажите, как сторонники Майдана, так и уважаемые оппоненты, на уровне эмоционального восприятия, не возникает ли у вас сочувствия к этим 15 лейтенантикам? Вот перевожу взгляд с одних лиц на другие...
Если сейчас не о противостоянии власти и народа, не о напрвлении развития социально-политических процессов, а по-человечески?.. (Речь идет не о Майдане, конкретно о Днепропетровске)
Це, співчуття Захарченко буде лише за умов прозорого та переконливого розслідування, якого у нього в принципі бути не може. З урахуванням вже скоєного, це може бути чергова провокація, яку використають з метою подальшої ескалації насильства. Ще раз нагадуємо про проблеми свободи слова і тривалу інформаційну війну.
-----![]()
Головна »*Новини МВС »*Найголовніше
ЗАКЛИКИ ДЕПУТАТА ЛЯШКА ПІДПАДАЮТЬ ПІД СТАТТЮ КРИМІНАЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ
24.01.2014
За погрозу вбивством, насильством щодо працівника правоохоронного органу, а також його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків передбачена кримінальна відповідальність за статтею 345 Кримінального кодексу України.
Під дію цієї статті підпадають заяви народного депутата Олега Ляшка, який публічно в ефірі телеканалу закликав затримувати працівників органів внутрішніх справ.
Сайт цензор отдыхает сегодня)
Востаннє редагував Dereza: 25.01.2014 о 01:25
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
Мне жалко людей всегда. Я вообще человек мирный. Но с другой строны послушайте что им кричат люди. Валите и становитесь на нашу сторону.
Майдан победит и в милиции будет чистка и очень серьезная. Лучше щас свалить, найти нормальную работу и жить дальше. Чем потом с позором в трудовой![]()
Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks