| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А я інше побачив.
Здається, сподівання майдаунів на безкарність не виправдовуються.
Більш того. Чогось мені думається, що право на помсту Беркуту обіцяно - а адреси майданутих вже всі з*ясовані.
І чисто по-людськи я їх розумію. Після дій майдаунів у беркута є повне моральне право віддячити тим же.
відео вже по телевізору в новинах
МІНІСТР ДОРУЧИВ ПРИНЦИПОВО РОЗІБРАТИСЯ ТА НАДАТИ ПРАВОВУ ОЦІНКУ ДІЯМ ВСІХ УЧАСНИКІВ СКАНДАЛЬНОГО ВІДЕОРОЛИКА
23.01.2014
http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/u...article/965199
За цим фактом вже призначено службову перевірку.
МВС України, перш за все, приносить вибачення за неприпустимі дії людей у міліцейській формі, які фігурують у відео з оголеним чоловіком, що було розповсюджене у ЗМІ.
За цим фактом вже призначено службову перевірку.
Это всё от безнаказанности (я имею ввиду все эти избиения, издевательства беркута). Ведь ничего же им, да и вообще никому, не было за ноябрьский разгон, который, как видно, был очень мягким по сравнению с?
За 2 месяца виновных не нашли, наградили и официально простили (ВР). Всё. Это сигнал к тому, что силовики могут делать, что угодно, воплощать свои любые садистские фантазии, и им ничего за это не будет. Плохого то есть. А так - да, наградят, может, премии дадут.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks