| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Журналисты чем были вооружены?
На 20 число пострадало более 20 журналистов
http://news.liga.net/news/politics/9...rnalistov_.htm
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
видели..Вы даже отвечали..
ЗЫ я тут не веду дискуссий... т.е. я пишу сюда мысли, допысувачи либо с ними соглашаются либо нет... ща не те времена что бы кому то что то доказывать...
ЗЫ ЗЫ я вижу что Вам ссыкотно... мне тоже.. и я этого не скрываю.. но я довольно таки хорошо представляю, что происходит и не задаю глупых вопросов..
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
я когда смотрела прямой эфир, с ужасом наблюдала как журналисты стоят к беркуту, ближе протестувальников.
как догадываюсь, светошумовые гранаты и резиновые пули не разбирают: где журналист, где митингувальник с коктейлем молотова и камнями.
Стрингеры..... работа у них такая первыми под пули лезть ради кадра... за то им и платят.
Добра и удачи!
продолжение))
. в Украине мучительно в агонии умирает холуйство .
. несуществует доброго царя . необходимо принимать решения и нести за них ответственность самостоятельно .
"Хлопець, над яким знущався "Беркут" - доброволець з Четвертої козацької сотні Самооборони, Гавриляк Михайло", - йдеться у повідомленні.
Комендант також зауважив, що Євромайдан уже знайшов потерпілого.
"Надаємо медичну допомогу. Скоро він вийде на брифінг", - зазначив Парубій.
Як повідомляв iPress.ua сьогодні у мережу виклали відео на якому зафіксовано те, як співробітники "Беркуту" катують активіста.
Таким чином на відео "беркутівці" роздягли молодого чоловіка. Потім силовики позували для фотографії та відео з ним.
На тілі полоненого видно численні забої та синці.
Після того, як процедуру "фотографування" було завершено, чоловіка брутально заштовхали у автобус.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks