| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну шо тут???? Окрыли счет???))
Делаем ставки...Я думаю ,сегодня еще с пяток 200 появится...))
Віталій Гайдукевич · 6 705 подписчиков
12 ч. назад ·
Що таке Україна?
Це коли футбольні фани різних клубів забувають принципову ворожнечу і стають Великою Армією Обурених і від того стає страшно гопнікам в погонах і без.
Це коли духовний лідер мусульман передає вітання і слова поваги духовном улідеру Греко-Католиків.
Це коли знаменита актриса із безмежно добрими очима кличе дружин, матерів і бабусь стати перед силовиками, аби матері кликали своїх дітей у формі схаменутись і перейти до людей.
Це коли затриманий за заворушення, на псевдо суді, перед перспективою 15 років тюрми молодий чоловік надиктовує друзям недописану дитячу книжку!
Це коли мер міста гарантує постраждалим , що їх будуть цілком безпечно лікувати за 600 кілометрів від місця битви, якщо в столиці лікарям бракує совісті, серця, сміливості...
Це коли бійці внутрішнії військ із вдячністю що їх заблокували і вони не їдуть воювати з власним народом, виносять блокуючим дрова...
Це коли незрячі люди із поводирем тримають тацю із канапками і пригощають протестувальників - вони також допомогають, вони також корисні!
Це коли маленька красива дівчина-актриса із шаленим вогником в очах розповідає як вона боронила на Грушевського людей від нелюдей. А в неї, маленьку, що сиділа на ліхтарному стовпі, бикота у формі кидала гранати.
Це коли власники вогнепальної зброї прозоро натякають очільнику ОЗУ МВС - дядько не засіваю бурю - жнивам не зрадієш.
Це коли мешканці за одну ніч організовують дружини самооборони і відловлюють посередміста завезених бандитів.
Це коли моя дитина подивившись новини зустрічає ранком після нічної зміни питанням: "Тато хто напав на наш Майдан?" і проводжає словами "Ти на Майдан чи на роботу?"
Я не знаю скількох із нас посадять, побють, викрадуть (чи Боже Борони гірше). Я не знаю візьме гору народ саме зараз, чи це буде трохи згодом. Але не перемогти він не може. Нас усіх Господь (байдуже яким іменем хто його називає і як до нього звертається) вже поцілував у тімячко.
Бо Україна, це коли ти до нестями ненавидиш державну машину, але до сліз любиш усіх цих неймовірних людей.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Пневматика??эти помповики НЕ ОГНЕСТРЕЛ.
Огнестрельное оружие - кинетическое оружие, в котором для разгона и выбрасывания снаряда (мины, пули) из канала ствола используется сила давления газов, образующихся при сгорании метательного взрывчатого вещества (пороха) или специальных горючих смесей
Обалдели чтоле совсем?
ой сорри
http://kp.ua/daily/220114/434485/Кристоф Вайль отреагировал на смерти в столице.
— 22.01.2014
2300
Посол Германии в Украине Кристоф Вайль считает, что события сегодняшней ночи в Киеве, когда погиб участник акции протеста, стали точкой невозврата. Об этом Вайль заявил, выступая в конце сегодняшней встречи аккредитованных в Украине дипломатических представительств с представителями силовых структур и МИДа, передает РБК.
Посол Германии возмутился тем, что во время указанного заседания не было ни слова сказано о погибших в Киеве. По его данным, жертв акций протестов двое.
- Мы считаем, что сегодня ночью был перейден Рубикон. Все, что мы можем сказать, - это то, что вы должны немедленно начать в переговоры с оппозицией, - заявил посол, обращаясь к представителям украинской власти. При этом его тон был довольно резким и экспрессивным.
Напомним, в ночь на 22 января в Киеве на Грушевского погибли три демонстранта, еще один – в критическом состоянии.
Беда России не в дорогах и не в дураках, а в дураках, указывающих дорогу
Австрия готовит срочный арест активов Клюева, - активист
http://censor.net.ua/news/267431/avstriya_gotovit_srochnyyi_arest_aktivov_klyueva_a ktivist
ну как дети ...если речь идет о присутствии снайперов, то скорее всего это альфовцы ...а беркут скорее всего с резиной таки, хотя сзади наверняка стоят заслоны с боевыми на случай прорыва ...
Здесь ничего хорошего уже не случится …
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks