Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как вы подходите к своему питанию?

Голосували
163. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Я - вегетарианец. Слежу за питанием (обязательно включаю в рацион определенные продукты)

36 22,09%
  • Я-вегетарианец. За рационом не слежу, ем по случаю. (т.н. Стихийное вегетарианство)

28 17,18%
  • Я ем все вподряд

72 44,17%
  • Свой вариант

27 16,56%
Сторінка 10 з 335 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060110 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6687, показано з 181 по 200.

Тема: Вегетарианство

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    19 979

Типово

Люся Пряная, самый быстрый вегетарианский продукт - проросщенные зерна. причем прорастить можно все от пшеницы до сои и арахиса.

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Деник, задам ить сейчас ПОЧТИ ПАДОНКОВСКИЙ ВОПРОС:
    А КОНОПЛЮ???
    :P
    А арахис вообче считается одним из самых вредных орехов. Особливо если жареный. Жаль: очень люблю такую пасту из протертого арахиса... Для бутеров вещь незаменимая, куда как вкуснее масла.
    Ну, все, хорош дразниться! Я не обедамши и не дома еще. А на работе остались одни комнатные растения: фиалка и "денежное дерево"! Додразнитесь, сгрызу вот их...
    Между "быстро" и "вкусно" я выберу второе... по-любому.
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Люся Пряна, почнемо з того, що коли голодуєш - не можна пити сік. І чай також. Лише воду. Бажано просто чисту, без газу, але я п'ю газовану, іншу не можу. В мене є досвід і двадцятиденного голодування.

Я не буду з Вами сперечатися на тему того м'яса, якого Вам хотілось*-)) Але зауважте, що Вам не хотілося пельменів, або чипсів*-))) Тобто організм потребував здорової їжі*-)
    Ще один курс голодування - і Ви б забули про м'ясо без жодних зусиль*-) Знаю таких людей.

Ну і про тваринні компоненти у вигляді сиру і майонезу... на даний момент блища за все мені ведична філософія харчування. ТОбто молочні продукти там дозволяються і широко використовуються. Натомість, зовсім немає яєць.

Можна ще розмірковувати на тему НЕвживання в їжу вбитих тварин - хіба приємно бути канібалом? А молоко ми отримуємо від домашньої корови і не заподіюємо їй жодних неприємних відчуттів*-)) До речі, мабуть Ви чули про дослідження, які свідчать про шкоду для організму від вживання м'яса тому що в ньому присутній гормон жаху, стресу і ще щось там ( я можу помилятися, не дуже певна в тому, що вірно пояснила, забула просто*-( ). Про якість м'яса в залежності від способу вбивства тварини я змалечку чула: найбільшою повагою і найбільшим попитом на селі користувався різник, який міг забити свиню миттєво під час чухання їй пуза, коли вона отримує задоволення - таке м'ясо є найм'якшим і найсмачнішим. Тому, я так розумію, зараз тварин вбивають електрикою - миттєво і безболісно. Б-р-р-р-р....

Я ще раз наполягаю на тому, що якщо вживати в їжу лише рослинні продукти і доповнювати їх достатньою кількістю молочних - жодної шкоди, окрім користі не буде. Таким чином ми отримаємо всю достатню кількість вітамінів і мінералів і не отримаємо зайвого жиру, холестерину і іншої гидоти, від якої користі набагато менше, ніж шкоди.

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Ще один курс голодування - і Ви б забули про м'ясо без жодних зусиль
    Ірчик, я вот слышал про мужика, который хотел научить лошадь ничего не есть. И он почти добился этого! Почти, потому что лошадь сдохла от голода...
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Ірчик, холестерин холестерину - різниця. Не знаю, як точніше сказати українською. Холестерин низької щільності утворює атеросклеротичні бляшки та додає інших проблем організму. Без холестерину високої щільності не утворюються деякі клітини нервової системи, це призводить до слабкого розуму. Медичний факт.
    Коли схема харчування змінюється та людина переходить на харчування продуктами, що містять мало жирів - знижується рівень обох холестеринів. Як результат - ніякої користі! Ви ж не будете стверджувати, що жирів взагалі вживати не можна. Вони виконують певну функцію, потрапляючи в організм.
    Людям похилого віку радять якраз дотримувати помірно високого рівня "корисного" холестерину, він в них витрачається якось інакше, ніж у людини в молодшому віці. До речі, їм рекомендують з`їдати, як пам`ятаю, одне яйце в день... бррррр... здається, можу їх зовсім не їсти - не тягне...
    Ось нещодавно з`явилося, що надмірне споживання молочних продуктів викликає в підлітків гормональні негаразди - молоко містить "гормоноподібні" речовини, які втлучаються в обмінні процеси органзіму підлітків. Це мене здивувало неприємно: завжди ж вважалося, що молочні продукти - дієтичні та корисні!

Щоб до організму потрапило менше гормонів страху, треба вірно обирати, ЧИЄ м`ясо їсти. Наприклад, вважається, що пташине м`ясо (насамперед) або свинина є більш корисними ніж яловичина. Серед птахів також є своя градація, курка, гусак та качка - нерівноцінні продукти.

Що ж до розмов про канібалізм... Канібалізм - це явище, коли представник виду їсть того, хто представляє такий же самий біологічний вид. Наприклад, людина - людину, свиня - свиню, собака - собаку, та т.і.
    Вже згадували тут цей приклад: "Чому Ви вегетаріанець? Ви так любите тварин? - Ні, я просто ненавиджу рослини!"
    Вважаю, що гуманізм та відмова від продуктів тваринного походження - це "дві великі різниці".

Як фахівець, скажіть, будь ласка, як в системі, про яку Ви розповідаєте, відбувається постачання ніацину, вітаміну Д та вітамінів В2 й В12 до органзіму?

До речі, дивилася сьогодні, як наш кіт "вживає" травичку. З апетитом вживав. А потім - до миски з рибно-м`ясним харчуванням! І спробуй щось йому сказати! Все добре в міру...
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Harald
    Ще один курс голодування - і Ви б забули про м'ясо без жодних зусиль
    Ірчик, я вот слышал про мужика, который хотел научить лошадь ничего не есть. И он почти добился этого! Почти, потому что лошадь сдохла от голода...
    Це Ви шуткуєте так? Не зрозуміла щось.
    Щоб померти від голоду треба бути несповна розуму. Таким голодування протипоказане.
    Я за двадцятиденний термін не вмерла ж*-) Але поки що не маю потреби повторювати. 3-7 денних вистачає.
    Але ми, власне, про вегетаріанство, а не про голодування.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

завжди ж вважалося, що молочні продукти - дієтичні та корисні!
    Люся Пряная, как сказал Билли из фильма "Человек с бульвара Капуцинов": "Парни! Кончайте пить это телячье пойло!"

Пара года 2006 (Harald), Кулинар года 2009 Аватар для Morgenstern
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    10 537

Типово

Ірчик, хорошо. По поводу питательного аспекта вегетарианства можно спорить и спорить, но так и не придти к какому-нибудь компромиссу. В конце концов, каждый выбирает для себя. А вот вопрос, что он выбирает? Я предпочитаю все вопросы рассматривать с точки зрения одного из основополагающих законов бытия -- закона сохранения энергии. И что получается? Растения получают энергию от солнца и земли, так сказать, аккумулируют ее. Животные, которые поедают эту траву, получают уже саккумулированную растениями солнечную энергию. А те хищники, которые поедают травоядных, имеют в результате энергию тех тонн травы, которую сожрала его жертва, до того как стать таковой.
    Итак, есть мясо означает есть по объему меньше, а вот по энергетической ценности -- несоизмеримо больше. Это еще и к вопросу о кремлевской диете.
    Минуй нас пуще всех печалей и русский мир и братская любовь.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Morgenkatze, оце пояснення!*-))) А з чого Ви взяли, що ми маємо право їсти травоядних?*-) Ви впевнені, що так Прродою задумано?*-))
    Ну а по-друге....якщо б вся їжа різнилась лише енергетичною цінністю - питань би не було взагалі*-) Ми ж тут мудруємо над вітамінами, мікроелементами і всякою всячиною... Який білок корисніший, який холестерин менж небезпечний і чи правда, що в жовткові яйця знаходиться холестерин, а в білкові - антихолестерин*-)

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Ірчик, мы едим травоядных по праву силы! Если я хочу есть, то я иду и убиваю животное, а потом его съедаю, и мне при этом плевать на права всякой скотины.

Пара года 2006 (Harald), Кулинар года 2009 Аватар для Morgenstern
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    10 537

Типово

Ірчик, писала:
    Ви впевнені, що так Природою задумано?*-))
    Да, я в этом уверена! И если бы наши предки задумывались о том, что "морально", а что "не морально" в вопросах выживания вида, то мы бы с вами сейчас не разговаривали. Просто бы дело не дошло до нашего рождения. Вымерли бы нафиг, как те динозавры с мамонтами.
    Минуй нас пуще всех печалей и русский мир и братская любовь.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    11 484

Типово

Harald, nadeyus vy poshutili...

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Kroshka.Ry, это Вы о чем?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    11 484

Типово

Vot ob etom:

Цитата Допис від Harald
    Ірчик, мы едим травоядных по праву силы! Если я хочу есть, то я иду и убиваю животное, а потом его съедаю, и мне при этом плевать на права всякой скотины.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Kroshka.Ry, в этой фразе несколько утверждений, какое именно Вы имеете в виду?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    11 484

Типово

Harald, VSE

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Kroshka.Ry, хорошо, понял. Не шучу, скорее несколько передергиваю. Животных мы едим потому, что имеем возможность их убивать. Эту возможность мы имеем потому, что люди сильнее животных. Когда животные сильнее людей, они сами их убивают и едят. С этим Вы согласны? Что же насчет дальнейшего... Естественно, сейчас я покупаю мясо в магазине, но в те годы, когда у нас дома было подсобное хозяйство, мы держали коров, свиней и прочую птицу вовсе не из эстетических соображений, а для того, чтобы их грубо и цинично сожрать.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    11 484

Типово

Harald, a kto vas zastavljaet prodolgat "grat" ich segodnia? Vam grozit golodnaja smert?

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Kroshka.Ry, надеюсь, теперь Вы шутите? Мне что, голодной смертью помирать прикажете?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    11 484

Типово

Harald, ja ne shuchu. A vot vy ne otvetili na vopros... Povtoriaju: givotnye ediat tolko kogda oni golony. Vy edite ich dlia "udovolstvia" - tut bylo mnogo kommentariev po povodu "podgaristych chrustjaschich lomtikov miasa" i t.d.
    - vas eto ne smushaet? Chotja, sudja po avatare, net

Сторінка 10 з 335 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060110 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті