| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Угу, очередная брехня.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/13/7009428/В одного з активістів і лідерів автомайдану Сергія Коби арештували все рухоме майно.
Про це "Українській правді" повідомив інший лідер автомайадан Сергій Хаджинов.
"Підрозділ ДАІ, який називають в народі підрозділ Кобра, не пустив його до його ж машини", - повідомив Хаджинов.
"Вони стали біля його автомобіля, сказали, що його автомобіль як і решта його майна арештовані за несплату штрафу дворічної давнини", - додав він.
Жодних документів Кобі не вручили.
Машина Коби, яка завжди їздить на чолі колони автомайдану. Фото Дмитра Булатова
Як пізніше розповів сам Коба "Українській правді", намагаються накласти арешт на все його рухоме майно.
"Вони наклали арешт на всі мої автомобілі, а саме зараз полюють на мій основний автомобіль, який усі бачили, помаранчевий", - зазначив він.
"Вони сказали, що машину хочуть забрати. Я відповів, що машину віддавати не збираюсь, поки все не виясню, закрив машину, опустив її і пішов. Машина у мене опускається повністю на асфальт. Тому вони просто не змогли б її ніяк евакуювати без пошкоджень", - пояснив Коба.
"Я прийшов через годину, їх вже не було, бо машину евакуювати неможливо. Оскільки їх не було, я сів і поїхав у своїх справах до Києва", - розповів він.
Відповідаючи на питання про нібито штраф, через який у нього намагалися забрати авто, Коба зазначив, що всі штрафи сплатив кілька місяців тому.
"Два місяці тому, коли я виїжджав закордон, я сплатив всі штрафи, які мені надала виконавча служба за три роки. Там було кілька тисяч гривень. Квитанції всі знаходяться у них. А зараз вони хочуть мені сказати, що є іще якісь несплачені штрафи", - сказав він.
"Я не можу зрозуміти, як ці штрафи могли залишитись, якщо їм понад рік. Як вони виплили знову, тому ми будемо розбиратися", - сказав він і додав, що жодного листа або жодних запитів від виконавчої служби він не отримував.
Як відомо, автомайдан організовує поїздки до маєтків представників влади, які покривають безчинство Беркута, крім того, вони організували вже кілька масових поїздок до Межигіря.
Коба також неодноразово ставив даішників на місце, коли ті намагалися порушити закон.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Опять брехня....
http://argumentua.com/stati/lyubomir...-zakon-prirodyВы упомянули три Майдана, три революции. Думаю, они вполне закономерны. И были они все на пользу государству, а не против кого-то. Они не имели целью уничтожить Украину, они хотели спасти Украину. Это власть была заинтересована в том, чтобы насилием поразить народ, но ей это не удалось, она лишь себя опозорила. Ибо если кто берется делать что-то насильно, то лишь свидетельствует о своем бессилии. Чтобы бить, не надо большой философии.
— Относительно темы насилия имею вопрос провокационный. А если бы и оппоненты власти взяли в руки оружие, как бы Вы отнеслись к таким действиям?
— Есть такие ситуации, когда вооруженное сопротивление является разрешенным. Когда власть применяет чрезмерную силу, народ имеет право с оружием защищаться. Каждый из нас имеет право защищаться... Сила нашего народа — в миролюбии. Власть бьет, не имея, за что бить. Власть, которая бьет только за то, что кого-то ее не любит, показывает тем свою немощь.
— В конституциях некоторых стран прописано право народа на восстание. Может, и нам не помешала бы такая норма?
— Это не нужно прописывать в конституциях — это закон природы. Я имею право защищать себя и своих ближних. Как каждый человек. И имею право отвечать такими же средствами, которыми на меня нападают. За оружие можно браться, когда оружие обращено против тебя.
Вот так они и работают пээровские подстилки. Берут какой-то факт, перекручивают, вырывают из контекста слова, по хоу выдумывают откровенную ложь или компилируют ....
HOLONAVT скажите пожалуйста зачем вы постоянно врете???
Бывший глава Украинской греко-католической церкви, кардинал Любомир Гузар заявил, что протестующие имеют право взяться за оружие. Об этом сообщили СМИ.http://112.ua/glavnye-novosti/lyubom...enie-9981.html
Добра и удачи!
...— Есть такие ситуации, когда вооруженное сопротивление является разрешенным. Когда власть применяет чрезмерную силу, народ имеет право с оружием защищаться. Каждый из нас имеет право защищаться... Сила нашего народа — в миролюбии. Власть бьет, не имея, за что бить. Власть, которая бьет только за то, что кого-то ее не любит, показывает тем свою немощь......
вот интересно за разгон митингов в ЕС- там есть зачтобить? нечерезмернокалечить?
Или свидомые дауны думают что тут у людей нет телевизоров и компьютеров, и они не могут смотреть новости по евроньюс, бибисиворлд, новостные сайты?
Или у рагулей тригер в голове на два положения "здесьплохо"/"вевропехорошо"?
Верующих в первую очередь должно возмущать, что УГКЦ позволило осквернение веры своих же прихожан. А некоторые представители УГКЦ под давлением (не иначе) совсем ума и праведности лишились!
Какая может быть служба в засраной палатке?Молитва - это таинство! А не пафос, цинизм, спекуляция и лицемерие!
![]()
А можна і мені? Маю на увазі послухати Гузара, бо як "охрєнєвала" New Jersey мені чомусь не цікаво
— Щодо теми насильства маю питання провокативне. А якби й опоненти влади взяли до рук зброю, як би ви поставилися до таких дій?
— Є такі ситуації, коли збройний спротив є дозволеним. Коли влада вживає надмірну силу, народ має право збройно боронитися. Кожен iз нас має право боронитися… Сила нашого народу — у миролюбстві. Влада б’є, але не має, за що бити. Влада, яка б’є лише за те, що когось не любить, показує тим свою неміч.
— У конституціях деяких країн прописано право народу на повстання. Може, й нам не завадила б така норма?
— Не треба того прописувати у конституціях — то є закон природи. Я маю право боронити себе та своїх ближніх. Як кожна людина. І маю право відповідати такими засобами, якими на мене нападають. За зброю можна братися, коли зброя звернена проти тебе.
http://www.credo-ua.org/2014/01/108741
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
Ну что, всех с прошедшими праздниками! Как там, не видать еще натовской армии, спешащей на помощь? Сколько еще безответных памятников снесла волна народного гнева?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks