| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников
Віктор Пинзеник http://www.radiosvoboda.org/content/.../25207665.html :
проблема не в тому, щоб мати кілограм паперу, який називається «Держбюджет». Треба мати документ, який дає відповідь на питання, які стоять в країні.
цей бюджет містить щонайменше 100 мільярдів гривень «дірки». Тому що є 60 мільярдів – це так званий дефіцит.
в тексті є окремі видатки ще. Це на «Нафтогаз» і на Український банк реконструкції і розвитку. Це ще 20 мільярдів. Це вже 80 мільярдів.
Плюс завищені доходи. Тому що доходи передбачається збільшити на 17%. Це при тому, що в цьому році збільшення доходів не менше 3%. Яке чудо має статися цього року, що доходи раптом почнуть зростати
зараз 2,8%, а планується 17%! Тобто, оцінюю завищені доходи, які намальовані на папері, – 20 мільярдів.
Виходить 100 мільярдів гривень «дірки».
не має значення, які видатки незаплановані. Бо ми вже бачили.
Вже 1,5 року ми бачимо, як казначейство не здатне платити.
Не платити по одній причині, тому що бюджет планується зі страшною величезною «діркою».
на мій погляд, такого бюджету приймати не можна.
Тим більше, цинізмом виглядало явище, яке я вчора бачив. Ми підняли з цього приводу.
У той час, коли зупинені деякі закони,
коли підвищені ставки податків,
була спроба прийняти закон про звільнення українських олігархів від сплати податку на прибуток.
Так. Більше того, її проголосували у першому читанні.
за понад 22 роки незалежності України під час ухвалення держбюджетів були «дірки»
Були, на жаль.
Але під час моєї роботи не було.
Возможно, но вспоминая общественные настроения еще при Кучме, который не смотря на все его недостатки не способствовал разжиганию сепаратизма в СМИ, то вопросы противостояния запад-восток были тогда практически не актуальны. Но на рубеже 2004 года определенные СМИ и не только они (вспомним карты о 3-х сортах Украины и тд) началали весьма систематически работать в этом направлении и работают до сих пор - и результат таки на лицо. Даже у многих зрелых людей! Так, что грамотная промывка мозгов и манипуляции с общественным сознанием это очень важно!
я помню 3 случая.
1-волонтерки со сбором средств
2-кого-то побили в палатке на Майдане
3-в подвалах КГГА. На громадськом застала эпизод об этом(?) случае. Там парень рисовал план и в подвал спускались ч/з 2й этаж.
Журналистов не пускали час(). Потом пустили. Но тот ли подвал..
Расследовало не громадське, они мне кажется чью-то съемку использовали. Вспомнить-найти в каком эпизоде, не могу .
Поэтому то ли это, не то...и видео
Про советских освободителей, я лично не фильмы смотрела, а слушала в подробностях от человека, который свою Родину освобождал. Эта хрень на здании в столице меня лично раздражает. В отличии от вас, я не забываю и не предаю тех, кто сделал меня свободной, собсно, кто меня родил. Вам сочувствую, вы убогий (уж простите)
О, свежачок: Милиция силой прогнала чернобыльцев и афганцев из-под Рады
Чикостероны, вперёд!![]()
Кстати, Ведьма, Вы тута тоже постоянно рассказывали шо Вы типа Психолог.
А на самом деле оказалось шо ув вас образование библиотекарши и потом прошли трехмесячные курсы Гештальт-шамании в некоем негосударственном образовательном учреждении.
холонавт по крайней мере как-то присутствовала в ВУЗе на факультете Психологии. Несколько раз. В отличии от вас.
Облажались мусора знову)) Вчора всім послам сказали що беркут не бив Луценко.
...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks