Впечатлило -- укус ослом![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Впечатлило -- укус ослом![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Artemus, Чорна дірка – це об’єкт що має розміри свого радіуса Шварщильда r=2GV/c^2.
Як таким умовам можуть відповідати елементарні частки?
І головне, є таке явище як випромінювання Хокінга, через що маленькі чорні дирки (массою менше пару мільярдів тонн) дуже не стійки, моментально вибухають.
r=2GV/c^2.
GV, это что? Гигавольты? Ну так в чем проблемма?
Если бы не его испарение. не думаю что ту дуру, вообще разрешили бы сделать.І головне, є таке явище як випромінювання Хокінга, через що маленькі чорні дирки (массою менше пару мільярдів тонн) дуже не стійки, моментально вибухають.
ядерная война - самая реальная альтернатива ядерной энергетике.
Я помилився, там r=2GM/c^2.Artemus
r=2GV/c^2.
GV, это что? Гигавольты? Ну так в чем проблемма?
G – гравітаційна постійна, М - маса.
Там будуть протони з енергією до 14*10^12 еВ, тобто маса протонів буде 2,5*10^-12 кг. Для такої частки радіус Шарцшильда дорівнює 1.85*10^-23 м. Радіус протона вам відомий?Artemus
M это энергия. А закачать ее собираются ну просто дофига
Приблизно таку ж як і космічний апарат Кассіні на орбіті коло Сатурна. А раптом він там розбудить Ктулху, хто зна?Sargasss
Объясните пожалуйста - эта установка может представлять, пусть даже теоретическую, опасность?
Я уже забыл все соотношения масс и линейных размеров, но вот эти цифры ощущает подсознание до сих пор. Потому и удивляться начал - как из протона можно чёрную дырку сделать. Правда, помнится, в Гиперионе киевские чуваки в начале 21 века устроили в лаборатории чёрную дырку (как именно не описывалось) и в результате человечество было вынуждено тикать в окрестный космос.
Думаю главное, чтоб такой коллайдер, или ещё чего, не разрешали в Киеве построить. Ато Гиперион таки сбудется
а этот агрегат пирожки жарит? ну хоть какая-то польза от него есть?)))))))
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Artemus
Довжина хвилі Компотна. Для наших тераелектронвольтних протонів вона приблизно дорівнює 10^-20м, тобто в тисячу разів більша за необхідну.И что такое размер, для элекментарной частицы?
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks