| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ПОнеслось:
Руслана про Фаріон: Ви стара курка, а не орлиця
Голова ВО «Майдан», народна артистка України Руслана Лижичко відповіла на закиди Ірини Фаріон, які та озвучила в адресу співачки на мітингу у Дрогобичі Львівської області.
Наводимо текст заяви Руслани без змін:
«Я не звикла відповідати на будь-які політичні заяви, але почуття великої несправедливості змусило мене відреагувати на брехню, озвучену Іриною Фаріон. Ця депутатка від «Свободи» вчинила цю несправедливість, коли зробила спробу присвоїти своїй партії здобуток мільйонів українців – наш Майдан.
Пані Ірині як професійному політикану важко зрозуміти, що справжню історію творять не корумповані депутати, а громадянське суспільство, національно свідома творча інтелігенція та, зрештою, увесь народ. Як і інші представники політичної верхівки, вона боїться опинитися непотрібною, коли народ, як це і має бути у по-справжньому демократичній державі, візьме владу у свої руки і відмовиться від послуг зрадливих і брехливих політиканів.
Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці не сповідаються перед гієнами. Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка – така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі – увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем.
Тож на вашому місці, пані Ірино, я би гарно подумала, перш ніж безпідставно звинувачувати у чомусь найкращу співачку країни, єдину правдиву переможницю Євробачення від України. На відміну від вас, я торувала свій творчий шлях не грошима і сексуальними послугами, а своїм талантом, енергією і важкою працею.
Пані Ірино, я не вимагаю від вас вибачень і не прошу забрати свої брехливі слова назад. Просто тому, що вони – ваші слова – уже просто нікому не цікаві. Ви остаточно перетворилися на брудну інтриганку із сумнівним минулим , а висловлювання подібних людей мене просто не обходять.
Без поваги, Голова ВО «Майдан» Руслана Лижичко».
http://rkm.kiev.ua/politika/117881/
Добра и удачи!
то есть принимается закон об измененииях в конституцию... причем в самом тексте обновленной конституции пропорционалки нет... а есть она только в переходных положениях закона об изменениях...
к тому же не отменяется старый закон о выборах по смешанной системе...
тут правовая коллизия налицо... она и разрешилась в июне 2005-го новым выборным законом...
Вопрос нужно ставить по другому-с - с кем?
(Яценюк: Майдан в Киеве должен оставаться до президентских выборов http://censor.net.ua/news/265599/yat...en_deyistvovat)
Дык и мы в Днепре будем ходить как минимум пока с Европой не подпишут. А там поглядим.
у мажоритарки тоже свои минусы... округ это примерно 150-200 тыс и не нужно абсолютного большинства для победы... при определенных раскладах может хватить 20-30 тыс голосов... элементарно купят, гречки дадут, лавочки поставят и т. д.
в наших условиях лучше всего смешанная система...
Приехала с Карпат, через Киев. Майдан стоит, все ок. Киевляне готовы выйти в любой момент, если начнут силовые действия.
А злопыхатели тут потеют и продолжают плеватьсяБлин и не жаль людям своего времени и энергии на клавиатурное пыхтение
![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
я не буду настаивать, как запомнилось изначально было 2 майдана. С одного политиков сразу попросили уйти.
потом , после событий...объединились. но на майдане часть стоит не за политиков.
приятно удивили внефракционщики. Поярков, депутат(?)) но понравилось, что сказал в частности к Кличко(автомайдан обсуждали)- это вам всем прививка, чтобы вы не думали, придя к власти, что все будет вам позволено(вольный пересказ).
Как это нет. Переходные положения точно также становятся частью Конституции как и остальные статьи Закона. А правовая коллизии в случае непринятия Закона решалась бы через жо... но достаточно логично: есть Конституционная норма, ей и пользуемся.
Это также как с импичментом. Вся оппозиции орет в голос что импичмент Януковича невозможен так как нет Закона. Ага... они просто арифметикой чуть-чуть владеют и отлично знают, что не имеют голосов на второе, а тем более на третье голосование.
Так для этого всего-то и надо, что избрание по принципу абсолютного (а не относительного, как сейчас) большинства. То есть в большинстве случаев - в два тура.
Юг и Восток - ТЕБЯ ПОКУПАЮТ (О ЕвроМайдане без цензуры 2
http://www.youtube.com/watch?v=vbyBNYcow14
Добра и удачи!
руся просто прелесть... вот если бы хварион лягла под щирого украйинця...увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks