Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 368 з 788 ПершаПерша ... 268318358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378418468 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 15757, показано з 7 341 по 7 360.

Тема: Майдан 2013 (Общая тема)

New Jersey
    Guest

Типово

Цитата Допис від 01/14 Переглянути допис
    Она тоже Маккейн. Тут все Маккейны!
    Мккейна видно с первых слов... Он единственный экземпляр на форуме

Дописів
    9 473

Типово

ПОнеслось:

Руслана про Фаріон: Ви стара курка, а не орлиця

Голова ВО «Майдан», народна артистка України Руслана Лижичко відповіла на закиди Ірини Фаріон, які та озвучила в адресу співачки на мітингу у Дрогобичі Львівської області.

Наводимо текст заяви Руслани без змін:

«Я не звикла відповідати на будь-які політичні заяви, але почуття великої несправедливості змусило мене відреагувати на брехню, озвучену Іриною Фаріон. Ця депутатка від «Свободи» вчинила цю несправедливість, коли зробила спробу присвоїти своїй партії здобуток мільйонів українців – наш Майдан.

Пані Ірині як професійному політикану важко зрозуміти, що справжню історію творять не корумповані депутати, а громадянське суспільство, національно свідома творча інтелігенція та, зрештою, увесь народ. Як і інші представники політичної верхівки, вона боїться опинитися непотрібною, коли народ, як це і має бути у по-справжньому демократичній державі, візьме владу у свої руки і відмовиться від послуг зрадливих і брехливих політиканів.

Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці не сповідаються перед гієнами. Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка – така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі – увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем.

Тож на вашому місці, пані Ірино, я би гарно подумала, перш ніж безпідставно звинувачувати у чомусь найкращу співачку країни, єдину правдиву переможницю Євробачення від України. На відміну від вас, я торувала свій творчий шлях не грошима і сексуальними послугами, а своїм талантом, енергією і важкою працею.

Пані Ірино, я не вимагаю від вас вибачень і не прошу забрати свої брехливі слова назад. Просто тому, що вони – ваші слова – уже просто нікому не цікаві. Ви остаточно перетворилися на брудну інтриганку із сумнівним минулим , а висловлювання подібних людей мене просто не обходять.

Без поваги, Голова ВО «Майдан» Руслана Лижичко».

http://rkm.kiev.ua/politika/117881/
    Добра и удачи!

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Неа.
    то есть принимается закон об измененииях в конституцию... причем в самом тексте обновленной конституции пропорционалки нет... а есть она только в переходных положениях закона об изменениях...
    к тому же не отменяется старый закон о выборах по смешанной системе...
    тут правовая коллизия налицо... она и разрешилась в июне 2005-го новым выборным законом...

New Jersey
    Guest

Типово

Цитата Допис від Сухов Переглянути допис
    я буду.
    Вопрос нужно ставить по другому-с - с кем?
    (Яценюк: Майдан в Киеве должен оставаться до президентских выборов http://censor.net.ua/news/265599/yat...en_deyistvovat)

Дописів
    99

Типово

я буду.
    Окей. "Ты небойся, мы тебя небольно зарежем. " (c)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Цитата Допис від HOLONAVT Переглянути допис
    ПОнеслось:

Голова ВО «Майдан», народна артистка України Руслана Лижичко відповіла на закиди Ірини Фаріон, які та озвучила в адресу співачки на мітингу у Дрогобичі Львівської області.

Наводимо текст заяви Руслани без змін:

«Я не звикла відповідати на будь-які політичні заяви, але почуття великої несправедливості змусило мене відреагувати на брехню, озвучену Іриною Фаріон. Ця депутатка від «Свободи» вчинила цю несправедливість, коли зробила спробу присвоїти своїй партії здобуток мільйонів українців – наш Майдан.

Пані Ірині як професійному політикану важко зрозуміти, що справжню історію творять не корумповані депутати, а громадянське суспільство, національно свідома творча інтелігенція та, зрештою, увесь народ. Як і інші представники політичної верхівки, вона боїться опинитися непотрібною, коли народ, як це і має бути у по-справжньому демократичній державі, візьме владу у свої руки і відмовиться від послуг зрадливих і брехливих політиканів.

Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці не сповідаються перед гієнами. Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка – така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі – увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем.

Тож на вашому місці, пані Ірино, я би гарно подумала, перш ніж безпідставно звинувачувати у чомусь найкращу співачку країни, єдину правдиву переможницю Євробачення від України. На відміну від вас, я торувала свій творчий шлях не грошима і сексуальними послугами, а своїм талантом, енергією і важкою працею.

Пані Ірино, я не вимагаю від вас вибачень і не прошу забрати свої брехливі слова назад. Просто тому, що вони – ваші слова – уже просто нікому не цікаві. Ви остаточно перетворилися на брудну інтриганку із сумнівним минулим , а висловлювання подібних людей мене просто не обходять.

Без поваги, Голова ВО «Майдан» Руслана Лижичко».

http://rkm.kiev.ua/politika/117881/

Фу.. Ну чисто базарные бабы...
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Дописів
    99

Типово

Дык и мы в Днепре будем ходить как минимум пока с Европой не подпишут. А там поглядим.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Зарезалка не отросла, убогое ты чмо...

New Jersey
    Guest

Типово

Когда бомжей кормить перестанут, вы, весельчак, единым останетесь)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Дык и мы в Днепре будем ходить как минимум пока с Европой не подпишут. А там поглядим.

Гггггг..

Долго тебе топтать придется...

Запасайся онучами..

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від derrick Переглянути допис
    только мажоритарка с пуктом про отзыв депутата может хоть как-то заставить небожителей спуститься на землю
    у мажоритарки тоже свои минусы... округ это примерно 150-200 тыс и не нужно абсолютного большинства для победы... при определенных раскладах может хватить 20-30 тыс голосов... элементарно купят, гречки дадут, лавочки поставят и т. д.
    в наших условиях лучше всего смешанная система...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від HOLONAVT Переглянути допис
    ПОнеслось:

От это будет цирк, когда они начнут шо то делить.
    )))))))))))))))))))))))))))))))))

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Приехала с Карпат, через Киев. Майдан стоит, все ок. Киевляне готовы выйти в любой момент, если начнут силовые действия.
    А злопыхатели тут потеют и продолжают плеваться Блин и не жаль людям своего времени и энергии на клавиатурное пыхтение
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Идиоты ...

Дописів
    99

Типово

Зарезалка не отросла, убогое ты чмо...
    Вот когда выйдешь воевать и поглядим, как тебя, шоб небольно.

Дописів
    8 672

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    Тест умный и коварный) и все правильно говорит, и если вспомнить начало, то какая такая оппозиция, ее дня три не могли найти. Звонит Федорыч Кличко - что там на Майдане? Ваши? , не, не наши. А чьи? Щас пойду посмотрю. Сходи, посмотри, возглавь, и скажи, что на выборах поборемся. Иначе если не организовать и не возглавить, все потеряем. И кролика с фронтманом возьми, а не то финансирование партий прекратим
    я не буду настаивать, как запомнилось изначально было 2 майдана. С одного политиков сразу попросили уйти.
    потом , после событий...объединились. но на майдане часть стоит не за политиков.
    приятно удивили внефракционщики. Поярков, депутат(?)) но понравилось, что сказал в частности к Кличко(автомайдан обсуждали)- это вам всем прививка, чтобы вы не думали, придя к власти, что все будет вам позволено(вольный пересказ).

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    то есть принимается закон об измененииях в конституцию... причем в самом тексте обновленной конституции пропорционалки нет... а есть она только в переходных положениях закона об изменениях...
    к тому же не отменяется старый закон о выборах по смешанной системе...
    тут правовая коллизия налицо... она и разрешилась в июне 2005-го новым выборным законом...
    Как это нет. Переходные положения точно также становятся частью Конституции как и остальные статьи Закона. А правовая коллизии в случае непринятия Закона решалась бы через жо... но достаточно логично: есть Конституционная норма, ей и пользуемся.
    Это также как с импичментом. Вся оппозиции орет в голос что импичмент Януковича невозможен так как нет Закона. Ага... они просто арифметикой чуть-чуть владеют и отлично знают, что не имеют голосов на второе, а тем более на третье голосование.

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    у мажоритарки тоже свои минусы... округ это примерно 150-200 тыс и не нужно абсолютного большинства для победы... при определенных раскладах может хватить 20-30 тыс голосов... элементарно купят, гречки дадут, лавочки поставят и т. д.
    в наших условиях лучше всего смешанная система...
    Так для этого всего-то и надо, что избрание по принципу абсолютного (а не относительного, как сейчас) большинства. То есть в большинстве случаев - в два тура.

Дописів
    9 473

Типово

Юг и Восток - ТЕБЯ ПОКУПАЮТ (О ЕвроМайдане без цензуры 2

http://www.youtube.com/watch?v=vbyBNYcow14
    Добра и удачи!

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем.
    руся просто прелесть... вот если бы хварион лягла под щирого украйинця...

Дописів
    99

Типово

Гггггг..

Долго тебе топтать придется... .
    Нас такие мелочи не пугают. Раз в неделю чего бы и не погулять часок.

Сторінка 368 з 788 ПершаПерша ... 268318358359360361362363364365366367368369370371372373374375376377378418468 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті