где ?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
где ?![]()
картинка - где ???))))
нету у меня )
Нету, Евушка.
Люблю Жизнь. За всё.
...
Гм
Востаннє редагував Eva Solomonovna: 25.12.2013 о 18:56
Теперь есть.
Какая ты хорошенькая.
И маленькая, да?
Люблю Жизнь. За всё.
Главкот потрошит мой подарок...
Востаннє редагував Eva Solomonovna: 26.12.2013 о 10:34
Я про габариты. Компактная же ж?
Люблю Жизнь. За всё.
Ой, Ева!!! Какие Вы ..... синички ))
один - суровый ))) вторая - счастлииивая ))) молодцы! Люблю такие фотки ))
У Главкота ДР, что ли?? Для новогодних подарков рановато...
Про Діоклетіана - не вірю. Ющенко ж не був допущений до керування колективним розумом)
Людина як керує колективним розумом, втрачає індивідуальний. "Моя робота - зрозуміти думку розумніших за мене, й змусити пристати до неї решту".
Це - в ідеалі. Робота керівника - "як зрозуміти і як змусити". Він десь на межі між тими, кого слід дослухатись, й тими, кого дослухатись не можна ні в якому разі.
Капкан й точка неповернення - це коли ти розумієш, що став керівником, але власної думки більше не матимеш ніколи.
Якщо я опинився на тій самій межі між розумнішими за мене й "тими хто навпаки", то переваги я не віддам нікому. Для розумніших за мене я повинен бути "вічним студентом", а для "решти" я сам повинен бути фанатиком, більшим за них.
А от коли я чую запитання про незгоду з моєю думкою - то вочевидь я займаюсь не своєю справою.
"Ми повинні стати фанатиками розумності. Свідомо ними стати! Щоб не стати несвідомо фанатиками чогось іншого!"
Хотелось бы послушать сейчас человека, который знает всё про бизонов и жирафов в Италии.
Не троллю, еси чо...
...
Страсти какие...
Я вынуждена смотреть
Невероятная хрень.
Востаннє редагував Eva Solomonovna: 25.12.2013 о 18:48
А вы психи все гоните ?
Бывает....
А я все еще в пути(
Вот бы еще один день продержаться ...
Порядок необходим глупцам, гений же властвует над хаосом
(дедушкО. Альберт Энштейн)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks