| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я очень сильно извиняюсь, но оно и в самом деле недоразвитое. Ну просто капец.
А я еще смеялась ((
Любезные... Ну почему же Вы не верите своим глазам? Приказ есть, действующий, зарегистрированный в минюсте. Приказ, узаканивающий существование спецподразделения "Беркут"
6. Патрульно-постова служба міліції включає: особовий склад служби охорони громадського порядку, територіальних і транспортних органів внутрішніх справ, підрозділів міліції особливого призначення "Беркут".Указ Президента (тогда еще Кучмы) "Про символіку органів Міністерства внутрішніх справ України", действующий и на данный момент и разрешающий Крымскому и Киевскому Беркуту иметь собственный флаг - не существующему юридически спецподразделению?11. Для припинення антигромадських виявів, масових безпорядків, вжиття заходів по боротьбі з організованою злочинністю, розшуку і затриманню особливо небезпечних і озброєних злочинців, забезпечення охорони громадського порядку при проведенні масових заходів, великих виробничих аваріях, катастрофах, стихійному лисі та інших надзвичайних обставинах створюються підрозділи швидкого реагування "Беркут".
ПЕРЕЛІК органів та підрозділів внутрішніх справ, стройових підрозділів і вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ України, які можуть мати власні прапори
Окремий батальйон міліції швидкого реагування "Беркут" Головного Управління Міністерства внутрішніх справ України в Криму
Полк міліції швидкого реагування "Беркут" Головного Управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Ладно, уговорили. Беркута юридически не существует. Судить некого. Гражданские люди, одетые в черные спецкостюмы и избивавшие митингующих, попадают под действия Закона (который я думаю все же подпишут) о запрете привлечения их к ответственности.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks