| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я вище писав - хто все ще організував. Більш того - я бував на Майдані, та у середу мабуть знов буду там. Підтверджую - там стоїть народ України і зовсім не за гроші. А нечесні люди да.....приїжджають на Майдан та викрикують свої гасла з чужої сцени. На власні очі бачив серед пікета под Апеляційним судом - авто "Батьківщіни". З написами на борту, з музикою, флагами! Ось цє сумно.
А мы в Днепре по Воскресеньям будем гулять как штык!![]()
і тимошОнкіна фотка на йолке - теж сумно і раз на день "Йулі волю" - теж сумно, і те, що у нас, у Дніпропетровську, така ж ситуація з партіями (влізти кудись за чужий рахунок) - теж сумно, але ми ж Народ. От і треба робити так, щоб нас не використовували. Ми повинні використовувати політиків, щоб наше життя у вільній Україні було кращим.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
А хотят остановить спад экономики овощи?
Нет ничегопроще. выполнить шо Майдан требует и все.![]()
16 Декабря. На сегодняшнем заседании фракции ПР разговор шел на повышенных тонах и особенно громко звучало недовольство младоолигархами "Семьи Януковича".
Сергей Тигипко - в очередной раз нашел в себе силы рубить правду-матку с плеча. Тон его выступления, по свидетельству присутствующих, был близок к хамскому.
Сергей Леонидович сообщил Николаю Яновичу, что последний вообще далек от понимания ситуации в стране: мы тут слышим, что вы не занимаетесь политикой, потому что спасаете экономику, а как вы ее спасаете, мы видим на Майдане".
ХЕ ХЕ![]()
Какой скудный у тебя словарный запас )))
Есть некоторые особи, корыте заучивают только те слова, которые используют в своей жизни ...
Теперь понятно почему ты скрываешь от всех свои данные, боишься по пяне написать свои сексуальные предпочтения ?
Не бойся, то что я про тебя знаю, здесь писать не буду, зачем мне на себя кровь твою брать, (а то в истерике с собой что то сделаешь)
Сам о себе выкладывай на других ресурсах ...
У середу під парканом Апеляційного суду Київа стояли студент зі студенткою з прапором України. На ньому маркером зроблений надпис "НІ! Поліцейскьій державі." Ось з таким прапором я б пішов в атакуА Йулю з Яйценюками-Кличковичами - у дупу! Легко на студентах зараз виїжджати......
Шо значит оппу у дупу?!
У нас есть только 2 варианта влады щас.
И народ не хочет овощей.
Остаеца оппа.![]()
Можно у Вас спросить?
А как використовувати політиків, щоб наше життя у вільній Україні було кращим,Если даже в важных темах (для нас же) невозможно вести конструктивный диалог из за взаимного потока дерьмапохвал в адрес опонента.В дальнейшем это может помешать объеденить усилия для * використовувати політиків, щоб наше життя у вільній Україні було кращим.*
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks