Кто знает тот знает. Нема в Украине столько своего Беркута![]()
Ну чо спалилась крыса помощник сосед бл![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кто знает тот знает. Нема в Украине столько своего Беркута![]()
Ну чо спалилась крыса помощник сосед бл![]()
Леся Оробець · 9 150 читачів
близько хвилини тому через кишеньковий пристрій ·
Cathy Ashton: I am still in Kiev, I was among you on Maydan in the evening and was impressed by determination of Ukrainians demonstrating for European perspective of the country. Some hours later I observe with sadness that police uses force to remove peaceful people from the center of Kiev. The authorities did not need to act under the coverage of night to engage with the society by using police. Dialogue with political forces and society and use of arguments is always better than the argument of force
Sevgil Musaieva
Коммунальщики почему-то в кроссовках и, скорее всего, это просто переодетые титушки. Уж очень оперативно они действуют.
Люди выталкивают Беркут и возвращают им щиты. Прорывается отряд Беркута с левой стороны улице. На подмоге стоит еще около 300 бойцов. Они пошли по всему периметру.
Руслана поет дикі танці. Возле сцены людей уже намного больше. Вытеснение на Институтской продолжается
Это ж надо как су ка пакостит крыса плешиваяА Овощ ваще спекся урод.
![]()
Марічка Падалко
Те, що зараз відбувається на Майдані, мені нагадує сцени з другої частини голлівудського "Титаніка"... Музиканти грають, священники моляться, матері обіймають дітей, капітани звертаються до пасажирів, але тут "все-в-одному" робить одна маленька жінка Ruslana Lyzhychko В мене немає слів...
Подобається · · Поділитись · 32 хвилин тому
Я думаю шо перед судом Линча пару беркутовцев прозреет но будет поздно...
все равно другая такая же гвардия будет
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks