Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2 з 2 ПершаПерша 12
Всього знайдено 38, показано з 21 по 38.

Тема: ГАРАГУЦ

Звідки Ви
    .dp
    Дописів
    331

Типово

Став першим журналістом, затриманим під час виконання службових обов'язків.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...B3%D1%83%D1%86

------------------------------------------------

Andriy Denysenko's статус.
    6 грудня
    Друзі! Щира подяка всім тим, хто відгукнувся на заклик допомоги дніпропетровському журналісту Валерію Гарагуцу, який постраждав від злочинних дій Беркуту на Банковій, а зараз заарештований і облудно обвинувачується в організації масових заворушень.
    А саме - Івану Дремлюзі, Михайлу Шовковому, Ігорю Заїці, Михайлу та Олексію Гендіним, Олександру Шутю, Костянтину Максатову, Владиславу М’ясникову, Олександру Бутрику, Оксані Томчук, Павлу Хоботу, Олександру Мирному, Ерику Найману. А також іще чотирьом невідомим патріотам.
    Окрема подяка - дніпропетровським та київським журналістам, які допомагають нам донести правду до української та світової громадськості.
    Валерій має надійну юридичну підтримку - працює група адвокатів на чолі з Oxana Tomchuk, організовано передачу одягу, продуктів, необхідних речей.
    Для бажаючих допомогти - картка у ПриватБанку - 5457082391251522, Герман Назаренко. тел. 067-561-75-12.
    Востаннє редагував bud-bat: 08.12.2013 о 03:12

Звідки Ви
    .dp
    Дописів
    331

Типово

В’язні Банкової. Історії дев’ятьох

"Українська правда. Життя"

Іванна Коберник, Ірина Соломко, Анна Цуканова
    1 грудня після жорстокого побоїща на Банковій були затримані 9 людей. Як свідчать беззаперечні відеодокази, цих людей катували і били ще кілька годин під Адміністрацією Президента. Семеро з них зараз на лікарняних ліжках з тяжкими травмами, двоє – в СІЗО.

3 грудня Шевченківський райсуд арештував цих 9 людей на 2 місяці – за підозрою в організації масових безпорядків, що передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Це судове засідання вразило все суспільство – на лаві підсудних – сині від побоїв люди в бинтах, суду не було надано жодних доказів, які б доводили винуватість затриманих або ж їхню небезпечність до суспільства. Проте вони були арештовані на 2 місяці як небезпечні рецедивісти.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Лес рубят - щепки летят...

От массовых сборищ надо держаться подальше. прописная истина...

А так .. Безразлично.. Вломили - и вломили...

Он мне никто..
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Дописів
    29 156

Типово

Цитата Допис від Запорожский козак Переглянути допис
    В Хреции можно сломать лицо полицейскому и тебе за это ничего не будет? А в цивилизованных Швеции и Германии?
    В перечисленых странах провокаторы пи...ят полицейских а ребра ломают и пробивают головы случайным прохожим. Но "Запорожский козак" этого знать не должен. Оно ему надо?
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    29 156

Типово

Цитата Допис від Сухов Переглянути допис
    Лес рубят - щепки летят...

От массовых сборищ надо держаться подальше. прописная истина...
    С прописными истинами спорить трудно.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    .dp
    Дописів
    331

Типово

Чобіт на голові інтелігента - мрія карателя.
    3 декабря, 10:06
    До Правління НСЖУ

До правління Дніпропетровської організації НСЖУ

Члена НСЖУ Костянтина Когтянца

ЗАЯВА

Як повідомили засоби масової інформації (див., наприклад http://dniprograd.org/ua/news/events/17146 ) в Києві заарештовано журналіста, засновника газети «Лица» Валерія Гарагуца.

Я не знаю – чи є пан Гарагуц членом НСЖУ і не вважаю це суттєвим.

Зате я знаю, що його було схоплено за те, що він перев’язував пораненого (що є обов’язком порядної людини), по звірячому битий, причому є свідки, які бачили, що карателі фотографувалися, поставивши ногу на голову журналіста.

Зараз він, у тяжкому стані, перебуває в лікарні, а йому шиють справу «організації масових заворушень»

Я закликаю Спілку втрутитися в цю справу, засудити дії карателів і надати колезі юридичну допомогу – незалежно від того, чи є він членом НСЖУ.

Костянтин Когтянц.

P.S. Я також закликаю усіх колег, незалежно від політичних поглядів, підтримати цю заяву і сприяти розголосу справи, бо інакше наступного разу чобіт карателя стане на вашу голову.

Звідки Ви
    .dp
    Дописів
    331

Типово

Ivanna Kobernik

Віталія Гарагуца звільнили під особисте зобов'язання. ‪#‎В‬'язні Банкової
    · 20 хвилин тому
    Востаннє редагував bud-bat: 13.12.2013 о 12:21

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від bud-bat Переглянути допис
    Ivanna Kobernik

Віталія Гарагуца звільнили під особисте зобов'язання. ‪#‎В‬'язні Банкової
    · 20 хвилин тому
    мої вітання!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Цитата Допис від Вини Днепр Переглянути допис
    он не нападал.
    А кто нападал?
    Я давно слушаю истории о каких-то "провокаторах", которые нападали на милицию.
    В то время, как подавляющее большинство мирных демонстрантов было конечно же против.
    Так почему же не зарегистрировано ни одного случая, когда эти провокаторы были переданы в руки правоохранительных органов?
    Ведь их было гораздо меньше, чем хороших людей, не так ли?
    Кто мешал пресечь эти провокации, порочащие саму идею Майдана?
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Звідки Ви
    .dp
    Дописів
    331

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    А кто нападал?

Так почему же не зарегистрировано ни одного случая, когда эти провокаторы были переданы в руки правоохранительных органов?
    потому был "неприемный день"

Ирина Фриз
    1 грудня з Kyiv
    МВС стало разгонять видео о том, как вели себя митингующие по отношению к правоохоронным органам на Банковой. Я как человек давно работающий в информполе могу сказать одно: операторам МВД создали картинку, которая должна дискредитировать Евромайдан. Вывод базируется на том, что никогда без щитов в первый ряд не выставят сотрудников милиции против колонны митингующих. Здесь это было сделано специально! Кроме того, провокаторы с цепями, камнями и кийками как артисты отработали свою роль в этом сценарии. Сцена постановочная, кровь настоящая....Режиссер - преступник

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

потому был "неприемный день"
    Есть факты, что митингующие поймали провокаторов и пытались передать правоохранительным органам, а те отказались их принять?

На видео я вижу, что действия "провокаторов" толпа у них за спиной НЕ осуждает, а поддерживает и одобряет, подбадривает выкриками.
    То есть, это не провокаторы, а самые активные выразители мыслей и желаний митингующих?

Дописів
    11 791

Типово

газета лица. ну-ну

Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    304

Типово

http://garaguts.dp.ua/?p=64

Пока следователь выписывал мне разрешение на свидание, в этом же кабинете стражи порядка рассказывали, как их избивали на Банковой, а девушки с видом типичных секретарш стенографировали их рассказ. Особо я не вслушивался, но отрывки повествования миллиционеров примерно следующие:
    — Пока мы сдерживали толпу, митингующие бросали в нас камни, пытались прожечь бронежилет фаерами. Мы били их по рукам, пытаясь выбить пиротехнику из рук.
    — Вы не атаковали их? — спросила стенографистка.
    — Нет. Запрета не было, но мы ждали приказа.
    — Вот за что я люблю военных, — подрезюмировала девушка.

Следователь ещё раз рассказал, что можно и желательно передать в больничную палату, сказал, что заключенных скоро переведут в СИЗО, подписал все бумаги, сказал, что если понадобится ещё свидание — звонить ему заранее, потому что его может не быть в кабинете.

Я приехал в больницу.

Папа выглядит хорошо. Два синяка — маленький под глазом и большой, но уже старый у правого локтя. Полон оптимизма. Рассказывает, как его взяли: пока он заливал перекисью водорода разбитый нос «какого-то человека с камерой, получил удар по ногам. Попытался подняться — ещё и по голове. Очнулся — несут куда-то под руки».

Говорит, о своём поступке — помощи раненому человеку — не жалеет. Говорит: «Если бы был шанс прожить всё заново — повторил бы всё так же. Единственное, о чем жалею, так это о том, что занимался йогой вместо бега», — и тут же хватается за ребро, болящее от смеха.

На травмы не жалуется, врачей и конвой считает хорошими.

Компании своих новых знакомых — таких же обычных людей, оказавшихся не в том месте, — очень радуется. Говорит, очень хорошие люди.

Вчера в 21:10

Валерий Гарагуц: «Жалею только о том, что занимался йогой вместо бега»
    Песец! И к чему это все? Рождается еще один национальный герой? Посмотрите на действия этих так называемых журналистов в погоне за горяченьким они готовы на все что угодно)))) Если бы по майдану шли танки они бы нверно и под гусеницы полезли чтобы запечатлеть момент наматывания кишок на траки

Звідки Ви
    .dp
    Дописів
    331

Типово

Ольга Герасим'юк
    Ну, а наймолодший із арештантів Банкової 21-річний Ярослав Притуленко залишається на два місяці під вартою. Апеляція була відхилена, докази слідства, за словами захисту, як і в усіх, щодо кого змінений запобіжний захід, ні на чому не базуються. Побачень із рідними йому не дозволено. В якому моральному стані Ярослав- можна лише уявити, адже він, у своєму ще дуже молодому віці й недосвідченості зовсім не готовий до зустрічі ні з тюремною реальністю, ні з правоохоронцями...
    Чому він визначений як такий,що його треба ізолювати, - питання до Шевченківського суду. Жодних слідчих дій щодо нього не проводять. Просто сидить за гратами.З деяких джерел знаю, що він почувається залишеним і безпомічним. Не може написати свій протест в соціальні мережі, де хтось поширив чутку, ніби він належить до корчинського братства...але відчуває, що його обрано як мішень...
    Безперечно, що хлопець має право на захист ( допитували його, до речі, без адвоката), має право на те, щоби в потоці подій, які зараз затоплюють наші дні й уми, його не забули! Щоби кожну родину випущених з-під варти ( але не з-під слідства!!!) ,не потягли по кутках, аби справитися з кожним окремо...
    Громадські організаціі, правозахисники й журналісти , громадяни, маємо це все тримати під контролем! Давайте не відпустимо ситуацію.
    Я зараз просто нагадую! Бо чую від політиків - "уже відпустили", "виконують"((((
    Подобається · Поділитись · 18 хвилин тому · Відредаговане ·

Звідки Ви
    рядом с международным трибуналом
    Дописів
    14 884

Типово

Цитата Допис від Запорожский козак Переглянути допис
    Органы разберутся нападал он, или не нападал.
    Но сначала дубинкой
    Беда России не в дорогах и не в дураках, а в дураках, указывающих дорогу

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Никто ни на кого не нападал.
    Видео - сфальсификовано

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    6 805

Типово

Цитата Допис від Sascha1965 Переглянути допис
    Но сначала дубинкой
    Да. подрихтовать ребра "гумовым кыйком" - дело святое.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Многие люди стараются представить штурм администрации президента на Банковой как какое-то, совершенно не свойственное Майдану-2013 событие.
    Не знаю - то ли у людей совсем плохо с памятью, или они настолько зациклены на Идее, что готовы врать что угодно, ради Великой Цели все средства хороши.
    Если посмотреть на вещи объективно - то захват администрации, если бы он удался, был бы всего-лишь одним эпизодом в череде захватов зданий митингующими.
    Киевская мэрия, Дом Профсоюзов и т.д.

Активисты мыслили логично и здраво: митингующим нужно где-то спать, мыться, сходить в туалет.
    Так что захват целой группы зданий был просто необходим, без этого люди бы разбежались.

Поэтому, мне кажется, что низко и подло, со стороны сторонников оппозиции, отрекаться от тех людей, которые обеспечили митингующих ночлегом, крышей над головой и минимальными удобствами. Стыдно называть "провокаторами регионалов" людей, которые захватили дом, в котором ты ночуешь.
    Получается: штурмуйте, захватывайте, деритесь с милицией, рискуйте здоровьем - но если захват не удастся, мы от вас отречемся?

Сторінка 2 з 2 ПершаПерша 12

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті