| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ЫмпЭрские замашки это да, не понимаю зачем это ЕМУ надо, видимо денег уже столько, что пришла пора, удовлетворить ностальгические комплексы, по-моему глубокому убеждению, восстановление СССР в такой причудливой форме как ТС, нашему народу, просто на ЮХ не упёрлось - самим не хватает....
Кстати, Микела. Ты уже большой, и пришло время тебе кое-что узнать о государственном управлении.
Внешняя политика государства определяется Президентом, которого народ избирает раз в пять лет путём всеобщего тайного голосования.
А заполнение майданов колхозниками никак не может влиять на такие важные аспекты деятельности государства.
Объясню проще. Президент избирается простым большинством - люди доверяют именно ему определять внешнюю политику своей страны.
А кучка маргиналов, пинающая буи на майданах - высказывает лишь свои капризные пожелания, при этом, абсолютно игнорируя чужое мнение, но претендуя на звание "Гласа народа".
Это глупо, неправильно.
Именно поэтому они ничего не добьются. Проще говоря, отсосут.
Зараз найкращою є тактика УПА
http://blogs.pravda.com.ua/authors/s...52a108467a6fe/
Швидше навпаки - свої недоліки та думки приписують якраз не прихильники євроінтеграції.
Думаєте ніхто крім Вас не знає історію взуття? Рекомендую книгу "Хочу все знать" ( здається 1969р) - там добре описано, хто в чому ходив віж єгиптян і аж до 20 сторіччя.Лапті - це обувка. Европейські лапті тоді ходили зовсім босоніж. Бо до лаптів не додумались.
Тільки росіяни тоді тримали худобу у власних оселях. В Удмуртії та Мордовії по селах до цього часу так роблять - можете поїхати та перевірити.Воші - це європейське надбання. Заводяться від відсутності чистоти. У росіян з чистотою проблем не було - в них була легендарна баня. А у французів? А у французів бань не було.
Болхоловки призначені саме для бліх, а не вошей. Сьогодні людських бліх немає, вивели. А воші є! Цікаво, а де педикульоз більше розповсюджений - в Росіїї чи Європі? Не знаєте часом?Зате в них були блохоловки та шовкова білизна - щоб воші підсковзувались. До речі парфуми - теж їх винахід. Росіяни просто милися а тому не воняли.
То Ви ні разу не були в католицькій чи протестанстській церві.Релігійні гімни - надбання обох сторін. Проте лише росіяни створили з них цілу культуру - хорові співи.
Та невже? А хто палив ікони та богослужебні книги?Книги палили європейці. Навіть відео є. Росіяни цього не робили.
А це - свідома брехня - безплатна медична допомога була і є до цього дня у Великобританії.Єдина в історії бесплатна медицина для всіх була в СРСР. Ні одна з країн Європи цього не змогла зробити.
Тут погоджуюст - цирк і слова немає. Лише опалення, водогін та каналізація працюють безперебійно, та на вулийях чисто.ЖКГ - це взагалі цирк. Европейського аналога цього слова просто нема.
Бачте, в Європі чомусь у випадку чого одразу звертаються до поліції за допомогою. а в нас - в крайньому випадку. Не скажете чому?Поліційне хамство тут вже викладували. По вбитих та скалічених Європа лідирує.
А це - восьме брехливе твердження.Тож з 7 тверджень - не просто 7 брехонь, а навіть гірше: все перекручено з точністю до навпаки.
Не забувайте додавати що це лише Ваша власна думка і не треба власні уявлення видавати за те, що хочуть люди!Але це лише півбіди.
Не знаю, чому до сих пір цього не озвучили, але особисто мені зрозуміло, навіщо українцям ЕС.
Це їх мрія про новий халявний соціалізм.
Працювати та надбати їм і зараз ніхто не заважа. Але вини сподіваються, що знайдуть новий СРСР, який буде їх годувати та не питатиме з них роботи.
От і вся мрія. І заради нового совку вони ладні здати хоч незалежність, хоч рідну маму.
Але до чого знайомі аргументи! Від когось я вже це чув! Здається я Вас упізнав -так?![]()
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Что то Чип и Дейл в истерику ударились? Майдан победил? )))
этойоба
ох и фобы)))
господа, мне не жалко, оплачу каждому желающему плацкарт в одну сторону!
Кстати, извините что не по теме, мучает вопрос уже долгие годы, после прочтения бессмертного произведения М.А. Булгакова "Белая гвардия", знатокам мовы, как по-украински будет кит ?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks