| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кажись Азарову кредиты не дали, но удавку на шее послабили. На время http://lenta.ru/news/2013/12/03/gas/ Чем расплатился интересно?
да... львовяне явно не наши люди...
просите и будет вам дано.
молитесь Господу, ибо без воли его ничто не свершается в етом мире.
скажите примерно так: Госпади! Я ничего не понимаю, но хочу жить как в лучших домах Лондона! Но есть враг, который мешает мне ето осуществить. Так порази же его своей десницею праведной, а я туточки посижу на майдане и подожду, когда мимо пронесут его труп. Нас тут много таких даунов, Госпади, сжалься же над нами!
просяться підписати асоціацію ЄС =7-10 ярдів http://podrobnosti.ua/power/2013/12/02/945581.html, МФВ -шось там, може Фьодорович шось в Китаї наколядує.
Далі буде )). Не закінчилося ще все. Тільки деякі хворобливі особистості намагаються зробити фон "всьо пропало". Але їм це можна пробачити - їх за яйця держать. І є ще такі, яким маслачок кидають щотижнево, і вони бояться його загубити.
Хочу спитати в тих, хто з сімейства "рашкови" : В вашій бєрйозовой рощє щось подібне можливе, як в нас? Ваші виплятки позабиралися на трони та плюють на інших, відгородившись від них загонами "мєнторасів" (які орієнтацію змінюють в залежності від того, хто бабло платить). У вас можна дихати тільки в "мааацкве", "підєрє", і деяких інших містах, де газ та нафту добувають. Останні живуть в дєрєвнє, жруть гірчицю с осіні до весни, пердять, та моляться, (а іноді -д....чуть) на портрет президента, щоб пенсію підвищив. Я їздив цим літом. Спілкувався з ними.
Так от... Не лізьте не в свої справи. Бо буде третя війна.
слухай, підбери слину, будь ласка. не вигадуй. команду Беркуту о 4 ранку не оппо дала і юшка була потрібна не оппо.
не думаю, що взагалі переймалися. головне- домовленості між кланами в ПР. домовилися і "ульібаємся і машем".Но рэги умнее их в сотни раз - насадили на кукан и "добрый вэчир".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks