| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И, кстати, улыбнула Ганна Г., которая вчера патетически заламывала руки в Свободе слова, мол, я ещё не определилась, как буду голосовать - ещё вся ночь, но как бы ни проголосовала, буду считать это решение правильным.
И она сделала ЭТО - она просто "Відсутня"
Двужопость(с)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
а вот и план бэ... юго-восточные облрады поддерживают... и на референдум...Президія Верховної Ради Криму пропонує президентові та Кабміну розглянути питання про можливість вступу України до Митного союзу.
Інтерфакс-Україна повідомляє, що відповідне рішення "Про суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні" було ухвалено на засіданні у вівторок.![]()
По телеку по многим каналам начали мультик "ну, погоди!" показывать
Царев: Машину "регионалки" обстреляли
В машину "регионалки "Елены Бондаренко повредили выстрелами из пневматического оружия.
![]()
Огонь вели по колесам.
![]()
Чёто все 17 год напоминает, организаторы те же, но уже с деньгами. И Ленин есть, но и то боксер
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks