| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Когда я был маленький, то мы в советской школе как только не ст****ись над этим автором. (П.Г. Тичина) А сейчас вспомнил.. Обратите внимание на дату написания:
На майдані коло церкви
революція іде.
— Хай чабан! — усі гукнули,—
за отамана буде.
Прощавайте, ждіте волі,—
гей, на коні, всі у путь!
Закипіло, зашуміло —
тільки прапори цвітуть…
На майдані коло церкви
постмутились матері:
та світи ж ти їм дорогу,
ясен місяць угорі!
На майдані пил спадає.
Замовкає річ…
Вечір.
Ніч.
1918.
А где пропал Порох и Луценко?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Шурик, а кто тут ждал, что регионалы проголосуют против себя, если они еще вчера предупредили, что этого не будет? Ты путаешь что то. Щас все наблюдают за развитием варианта Б
Хотя на самом деле, его не правомерно так называть, на самом деле, это продолжение развития варианта А![]()
глюк
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Царьов кришує "Беркут"? - Я знайшов моїх дніпропетровців. У них поранених немає. Обмінялися телефонами з полковником Андрієм Ткаченко. Домовилися, що якщо у кого-небудь з наших будуть проблеми, вони мені подзвонять», - йдеться в повідомленні Олега Царьова.
Джерело: http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1495771
![]()
Прем'єр-міністр України Микола Азаров зустрівся з російським віце-прем'єром Дмитром Рогозіним перед тим, як поїхав до Ради.
"За підсумками відвідування підприємств Миколаєва, Запоріжжя, Дніпропетровська та Києва зустрівся з прем'єром Азаровим. Потім він виїхав у Раду", - повідомив Рогозін у своєму Твіттері.
Двома годинами раніше він написав: "Над Києвом безхмарне небо ..." (натяк на фразу "Над всією Іспанією безхмарне небо", яка вважається паролем-сигналом до початку громадянської війни в Іспанії в 1936 році - УНІАН)
Нагадаємо, сьогодні після масових акцій протесту в Раді на голосування винесли питання про недовіру Кабміну, яке парламент провалив.
http://galinfo.com.ua/news/148228.html
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Ну и пусть не расходится. Пусть менингитные стоят дальше - яйца морозят. Но чтоб тихо-мирно. Иначе - дубинкой по кумполу и в кутузку. А как иначе ?
Я тебя умоляю. Этот дефективный нихрена бы не сделал. Ты, как обычно, сублимируешь свои наивные надежды в волшебную силу какого-нибудь заведомого лоха.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks