| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Innuleska, сочувствую сестричке твоей!
Karandawik, Uliko, ситуации жутко неприятные![]()
ого... точно 90-е возвращаются.... у меня пару дней вообще странный случай был. Приехала вечером на стоянку и обнаружила, что открыто одно заднее окно... Из машины ничего не пропало (там и пропадать то нечему), следов взлома и просто нахождения воров в машине не было, сигналка не срабатывала...
Ото так відправляти тата з дитиною в лікарню. Ще й у комерційну)
Проблема в тому, що ми не хворіємо взагалі0то. І до дільничних лікарів ніколи не звертались. Та й взагалі до лікарів - дуже рідко. Тому іншого шукати проблематично.
Дитина криком кричить, що на лікарняний не хоче - буде ходити в школу))
Так якби пневмонію, а то бронхіт. Я, щиро кажучи, вважала, що його лікують не так суворо. Тим пак, що температури немає.
Сказала їм від уколів відбиватись) Бо у нас колоти нема кому. А тепер думаю, може це нові тенденції у лікуванні і дарма я на лікарів обурилась)
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
а, да, это я в вашем сообщении углядела про пневмонию и запуталась
а вообще коммерческие клиники - это не панацея. Езжайте на Космичку, на приемный покой: так-и-так, сегодня выходной, а нам не нравится, как мы кашляем, посмотрите и послушайте нас пожалуйста. Там хорошие доктора, при необходимости сразу и анализы возьмут и рентген сделают. Отблагодарите доктора 50-тью гривнами и поедете лечиться (или можете не благодарить - то на ваше усмотрение )
Востаннє редагував Конфетка: 30.11.2013 о 14:36
ЭЛЕКТРИК-ПРОФИ!
Работает быстро. На совесть. Недорого. м. 097-65-12-162.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks