Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
звісно, що гроші на родінку Росія зовсім не дає) какать цеглою на адресу ЄС і потім звернутися туди "за правдой" - ета так па-русскє.
///////////////////////
кстатє, чо несвідомі не волають з приводу втручання у справи України?
пригадую, голубенькі та їм сочуствующіє були сільна растроєньі з приводу заяв Європи, США через арешт ТимошенкоЕсли Игорь Марков не является гражданином России, то заявление Госдумы, которая требует от Украины освобождения экс-депутата Верховной Рады, следует рассматривать как вмешательство во внутренние дела Украины.
Об этом сказал «регионал» Владимир Олийнык, передает Цензор.НЕТ. Источник: http://censor.net.ua/n257407 Источник: http://censor.net.ua/n257407
ну и шо... можно с жэком воевать, но решать там свои проблемы и обращаться за справкой...
просто альтернативы не существует
почему... олейник высказался... кстати там вроде заявление не госдумы было, а какого то депутата...
штирлиц идет по коридору... это пэрэмога...![]()
.. кстати я так и не понял, бил Власенко жену или нет? я лично не удивлюсь, если это она его била...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
... "бьёт - значит, любит" (с) народъ ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
У меня вот другой вопрос, окружая себя специалистами , типа Власенко, Юля на много рассчитывала?
У него конечно очень красивая жена, но походу адвокатского чутья нет совсем.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
дообливался зеленкой придурочек
интересно он тоже постоянно под коксом?потому что судя по ахинее что он постоянно несет то да
![]()
Репортаж из Твиттера (сюр какой то):
Власенко: всі події 2008-2011 року, а експертизи у січні 2013р
Власенко : свідок Граблвенко Рома у січні 2013 спростував будь-які видимі ушкодження. Свідок Пенакі: не бачу тілесних ушкоджень. Свідок Тараненко- ушкоджень не помітив. І слідство на ці дані посилаються. Свідок Мозгова бачила почервоніння, а Окунська обіцяла, що завтра там буде синець. Немає жодного свідка, який би бачив побої або ушкодження!!!
Те, що домогосподарка не бачила, як Власенко бив Окунську значить що він на неї впливав! Те, що він народився у Львові значить, що він може туди втекти! І ще, на думку прокуратури він молодий! Ніхто з кола його спілкування не заслуговує на довіру! Це цитати з клопотання! Повинен не виїзжати з Києва і здати паспорт! Клопочеться заст.генпрокурора Войцишен
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Так это еще неплохой варинт для него, в принципе генка ему щас шо угодно может пристегнуть. И суд подтвердит епта, а хуле правовое ж государство.
25 ОДПДБР БРАГ "В небі янголи, на землі боги"
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks