Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 32 з 84 ПершаПерша ... 22232425262728293031323334353637383940414282 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1666, показано з 621 по 640.

Тема: Почему украинцы не любят русских?

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    якусь фігню ти нагородив...
    так ти розрізняєш "бізнес" та "бюджет області"?
    думаю, повинен.
    це - добре.
    тепер спробуємо поговорити про джерела наповнення бізнесу та бюджету області.
    отже, що є джерелами наповнення бізнесу?
    Прибыль. Инвестиции. И что?
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    Прибыль. Инвестиции. И что?
    а прибуток, це - що?

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

а прибуток, це - що?
    это положительная разница между доходами и расходами очищенная от налогов.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

это положительная разница между доходами и расходами очищенная от налогов.
    а доход - це що?

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

а доход - це що?
    Это все чистые увеличения активов. Преимущественно денежные.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Это все чистые увеличения активов. Преимущественно денежные.
    а грошове збільшення активів є результатом чого?

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

а грошове збільшення активів є результатом чого?
    есть результат финансово-хозяйственной деятельности предприятия. Ты у меня экзамен решил принять по экономике?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Завжди гадав, що прибуток то є "Доход" тільки українською, чого тільки не почуєш нового на цьому форумі!
    У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

есть результат финансово-хозяйственной деятельности предприятия. Ты у меня экзамен решил принять по экономике?
    а що є фінансово-господарською діяльністю підприємства?
    нє, не екзамен. я з тебе, як ти давно здогадався, намагаюся вичавити словосполучення:
    "дохід від реалізації товарів, виконаних робіт, наданих послуг, "
    я ж не економіст, а юрист, тому мене більше цікавить ст. 135 ПКУ, ніж підручник з економіки.

отже, що є фінансово-господарською діяльністю підприємства?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Лубенський Переглянути допис
    Завжди гадав, що прибуток то є "Доход" тільки українською, чого тільки не почуєш нового на цьому форумі!
    вивчайте українську.
    прибуток - прибьіль.
    дохід - доход.

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Можливо на той час московські попи без "омоскалювання" не відспівували?
    Вже тод1 1мпэрське КДБ знало що через трыста рок1в зявляться украйинц1 и запрэщала усе украйинське..Даже поховаты нормально нэ могл1..Сразу как русские турок прогнали вказивку по линии МП спустили..
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від Stone Переглянути допис
    Вже тод1 1мпэрське КДБ знало що через трыста рок1в зявляться украйинц1 и запрэщала усе украйинське..Даже поховаты нормально нэ могл1..Сразу как русские турок прогнали вказивку по линии МП спустили..
    Московські попи завжди були політиками, імперська схибленість Московії набула свого існування та завжди існувала завдяки московським попам. Завдячуючи рабському менталітету московитів-холопів, попи мали безмежну владу в країні.
    У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Московські попи завжди були політиками, імперська схибленість Московії набула свого існування та завжди існувала завдяки московським попам. Завдячуючи рабському менталітету московитів-холопів, попи мали безмежну владу в країні.
    Если присмотритесь к своей аватаре внимательно..то заметите что именно религия единственное что отличало вас от турка..И да религия выстраивала границы..Но к появлению украинцев через 200 лет это не имеет отношения..
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Дописів
    24 545

Типово

Та до чого тут московська церква. Православна церква в наших краях усі офіційні надписи звісно робила церковною, що походить від староболгарської. Ну а чому літературна російська потім виявилася ближчою до староболгарської, ніж до української/білоруської – то вже інше цікаве запитання.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

а що є фінансово-господарською діяльністю підприємства?
    нє, не екзамен. я з тебе, як ти давно здогадався, намагаюся вичавити словосполучення:
    "дохід від реалізації товарів, виконаних робіт, наданих послуг, "
    я ж не економіст, а юрист, тому мене більше цікавить ст. 135 ПКУ, ніж підручник з економіки.

отже, що є фінансово-господарською діяльністю підприємства?
    Давай сократим путь. Будем считать, что я сказал что прибыль - это положительная разница мужду выручкой и расходами очищенная от налогов. И дальше что?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Давай сократим путь. Будем считать, что я сказал что прибыль - это положительная разница мужду выручкой и расходами очищенная от налогов. И дальше что?
    а якщо виручка донецького підприємства складається на 60% з бюджетних надходжень (тобто з податків сплачених львівським підприємством, яке бюджетних надходжень не отримує), у кого з них бізнес ефективніше?

можеш не відповідати, ми домовилися скоротити шлях.

я намагаюся тобі, як економісту (портвейнам це говорити нема сенсу) сказати, що для об'єктивності у питанні: хто кого годує, треба з доходу по кожному регіону вибрати частку від перерозподілу бюджетних коштів. тоді ми й побачимо істинну доходність відповідного регіонального бізнесу.
    а поки що "кормілєц" той, куди пруть не лише дотації, а держзакупівлі в результаті виграних тендерів. дай завтра мені донецьких 140 ярдів, і я через договори комісії/доручення зроблюся "кормільцем".

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

а якщо виручка донецького підприємства складається на 60% з бюджетних надходжень (тобто з податків сплачених львівським підприємством, яке бюджетних надходжень не отримує), у кого з них бізнес ефективніше?

можеш не відповідати, ми домовилися скоротити шлях.

я намагаюся тобі, як економісту (портвейнам це говорити нема сенсу) сказати, що для об'єктивності у питанні: хто кого годує, треба з доходу по кожному регіону вибрати частку від перерозподілу бюджетних коштів. тоді ми й побачимо істинну доходність відповідного регіонального бізнесу.
    а поки що "кормілєц" той, куди пруть не лише дотації, а держзакупівлі в результаті виграних тендерів. дай завтра мені донецьких 140 ярдів, і я через договори комісії/доручення зроблюся "кормільцем".
    Банзай, ты ищешь блох. На всем протяжении истории незалежной Украины западные области были дотационными, а восточные донорскими. Возможно частично доход каких-то фирм на Востоке растет за счет админресурса, но как-то значительно изменить картину это не может.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Банзай, ты ищешь блох. На всем протяжении истории незалежной Украины западные области были дотационными, а восточные донорскими. Возможно частично доход каких-то фирм на Востоке растет за счет админресурса, но как-то значительно изменить картину это не может.
    поки не буде цифірі, не вірю!
    калькулятор не обманеш. Азірономіка з азіростатистикою мене не цікавить.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

поки не буде цифірі, не вірю!
    калькулятор не обманеш. Азірономіка з азіростатистикою мене не цікавить.
    так сколько можно их уже приводить? Сотни раз приводились цифры, что в восточные области отдают больше чем берут, а западные наоборот. И Портвейн тут кучу цифр накидал. В том числе ВВП на душу населения по регионам. Западная Украина там пасет задних. Что тебе ещё надо какую цифирь?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

так сколько можно их уже приводить? Сотни раз приводились цифры, что в восточные области отдают больше чем берут, а западные наоборот. И Портвейн тут кучу цифр накидал. В том числе ВВП на душу населения по регионам. Западная Украина там пасет задних. Что тебе ещё надо какую цифирь?
    тю, блін. викинь з тих цифр бюджетну складову і заходь.

Сторінка 32 з 84 ПершаПерша ... 22232425262728293031323334353637383940414282 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті